УЕФА празни Хумску: Партизан без Гробара у плеј-офу!

Због грехова навијача против Будућности челници европске куће фудбала решили да жестоко казне Партизан, наш шамапион се жалио!

Фудбал 01.08.2017 | 16:45
УЕФА празни Хумску: Партизан без Гробара у плеј-офу!
Оно о чему се шушкало уочи дуела са Олимпијакосом, сада је добило још једну потврду! Дисциплинска комисија УЕФА донела је предлог који, истина,  још није озваничен: Партизан ће као домаћин на следећој европској утакмици, због грехова навијача против Будућности, играти пред празним трибинама, уз новчану казну од 100.000 евра.

Ову информацију пренео је у данашњем штампаном издању Спортски журнал. Челници српског шампиона су се експресно жалили, у нади да ће предложена казна бити ублажена.

На европској премијери против Будућности, у оквиру другог кола квалификација за Лигу шампиона, Гробари су певали генералну Ратку Младићу и четничком војводи Момчилу Ђујићу, уз често помињање косовског проблема.

Према сазнањима Спортског журнала људи из УЕФА су ишли тако далеко и затражили од Партизана објашњење ко је сердар Јанко Вукотић, чији је лик, заједно са краљем Петром Карађорђевићем, красио велику заставу на јужној трибини на почетку меча у Хумској.

Партизан се, поред навода у жалби, хвата за сламку спаса и чињеницу да предлог Дисциплинске комисије УЕФА још није добио званичан облик. Тачније, није обелодањен на званичном сајту УЕФА.

Међутим, досадашња пракса показује да ће у плеј-офу за Лигу шампиона или Лигу Европе Партизан бити лишен помоћи Гробара. Наруку црно-белима не иде ни чињеница да ће се за дешавања на мечу против Олимпијакоса тек наћи на тапету Дисциплинске комисије УЕФА.

Изасланици из Ниона су евидентирали топовски удар бачен у правцу Марка Марина, као и гађање флашицама са источне трибине, као и заставу дугиних боја са застава Црвене звезде и Олимпијакоса.Није добро...

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар