Лео или реци шта те стварно мучи или играј!

Фудбалер Партизана Леонардо, неће путовати у Пиреј на реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Олимпијакоса, преносе Вечерње новости.

Фудбал 31.07.2017 | 21:15
Лео или реци шта те стварно мучи или играј!
Из клуба је касније потврђено да је разлог Леонардовог останка у Београду – повреда.

Последњих неколико месеци траје ова сага око Леонардове ситуације у клубу и многи сумњају у ову повреду, с обзиром да препуцавање две стране траје оволико дуго.

Подсећамо, Бразилац се у мечу са Олимпијакосом у једном тренутку ухватио за задњу ложу и то је вероватно узрок повреде.

Леонардо није био у протоколу за меч са Јавором, као и Евертон који је такође доживео повреду, али ће он путовати у Пиреј.

Бразилац је познат по емотивним сликама на Инстаграму, где стално спомиње навијаче Партизана, како све ради за њих и како их неизмерно поштује и воли, али до сада није био још ниједном директан.

Претходних дана спекулисало се да је саудијски принц спреман да издвоји шест милиона за његов трансфер, али од тога за сада нема ништа.

Спортски директор Ивица Илиев је изјавио како га желе многи клубови, док је тренер Мирослав Ђукић је после победе над Мачвом 6:1 казао како се Леонардо пита да ли ће играти.

Са друге стране, Бразилац стално некога упозорава, говорио је да су му претили смрћу, да не тражи милионе и разне друге ствари.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар