Leo ili reci šta te stvarno muči ili igraj!

Fudbaler Partizana Leonardo, neće putovati u Pirej na revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa, prenose Večernje novosti.

Fudbal 31.07.2017 | 21:15
Leo ili reci šta te stvarno muči ili igraj!
Iz kluba je kasnije potvrđeno da je razlog Leonardovog ostanka u Beogradu – povreda.

Poslednjih nekoliko meseci traje ova saga oko Leonardove situacije u klubu i mnogi sumnjaju u ovu povredu, s obzirom da prepucavanje dve strane traje ovoliko dugo.

Podsećamo, Brazilac se u meču sa Olimpijakosom u jednom trenutku uhvatio za zadnju ložu i to je verovatno uzrok povrede.

Leonardo nije bio u protokolu za meč sa Javorom, kao i Everton koji je takođe doživeo povredu, ali će on putovati u Pirej.

Brazilac je poznat po emotivnim slikama na Instagramu, gde stalno spominje navijače Partizana, kako sve radi za njih i kako ih neizmerno poštuje i voli, ali do sada nije bio još nijednom direktan.

Prethodnih dana spekulisalo se da je saudijski princ spreman da izdvoji šest miliona za njegov transfer, ali od toga za sada nema ništa.

Sportski direktor Ivica Iliev je izjavio kako ga žele mnogi klubovi, dok je trener Miroslav Đukić je posle pobede nad Mačvom 6:1 kazao kako se Leonardo pita da li će igrati.

Sa druge strane, Brazilac stalno nekoga upozorava, govorio je da su mu pretili smrću, da ne traži milione i razne druge stvari.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar