Нова ''бомба'' са Калиша - Џејмс Фелдин у Звезди?!

Црвена звезда наставља да склапа тим за предстојећу сезону, а последње име међу потенцијалним појачањима јесте Џејмс Фелдин.  То би било топ појачање: Звезда узима Фелдина! Грчка штампа пише да би крилни кошаркаш Панатинаикоса могао да се пресели у Београд.

Кошарка 30.07.2017 | 21:40
Нова ''бомба'' са Калиша - Џејмс Фелдин у Звезди?!
Двадесетдеветогодишњи амерички бек наступа од 2015. године за Панатинаикос, али бројни европски медији преносе да слеће сезоне неће играти у Атини, већ у Београду.

Како преноси 'Еурохоопс', српски и регионални шампион још увек није послао званичну понуду играчу, који је још увек под уговором са грчким великаном.

С друге стране, Ферсу Јахуабејолу, познати турски кошаркашки новинар, био је још директнији у најави могућег трансфера.

"Џејмс Фелдин неће више носити зелено, а Црвена звезда биће му нови дом", написао је на свом твитер профилу.

Момак из Бронкса завршио је Кинипек колеџ, висок је 193 центиметра и тежак 91 килограм, а може да покрива позиције два и три.

Како није одабран на драфту преселио се у Европу, где је наступао за Бреоган, Фуенлабраду, Канту и Бајамон. Са Панатинаикосом је у недавно завршеној сезони освојио титулу првака Грчке, поред два Купа, у ком је проглашен МВП играчем финалне серије.

Прошле сезоне је у редовима 'Зелених' просечно бележио 8,4 поена и нешто више од два скока и асистенције за 26 минута на паркету по мечу, док је у грчкој лиги, за шест минута мање у игри, уписивао 11,4 поена, 2,5 асистенције и 2,4 скока.

Звезда, која је и пре две сезоне била заинтересована за Фелдина, после распродаје готово целог тима, односно одласка Дејана Радоњића, полако је почела да склапа тим новом тренеру Душану Алимпијевићу.

Први је стигао повратник Марко Кешељ, за њим и двојац из НЦАА лиге – Никола Јовановић и Стефан Јанковић – док се спомиње долазак и искусног америчког центраКолтона Ајверсона

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар