Дошао на секс, па га привели!

Модна блогерка Зорана Јовановић и њен дечко фудбалер Данијел Милићевић, доживели су непријатност када је непознати момак покушао да уђе у њихов стан, због чега је интервенисала полиција.

Србија 25.07.2017 | 12:06
Дошао на секс, па га привели!
Инцидент се догодио јер се неко на Фацебооку лажно представљао као Зораннах и у њено име позвао младића у њен стан.

"Ради се о момку који је у шест ујутру дошао испред зграде на Дедињу. Пошто она и Данијел нису никог очекивали, најпре нису хтели да одговоре на звоно, али он је био упоран. Момак је тражио Зорану, рекао је да га је она позвала у стан ии дала му адресу. Данијел је неколико пута рекао младићу да се удаљи од зграде и да их више не узнемирава, али он није одустајао, па је фудбалер позвао полицију која је брзо дошла", рекао је неименовани извор "Куриру" и додао да је незвани гост почео да пружа отпор, па је полиција морала да зове појачање.



Зораннах је такође морала да пође у полицију како би дала изјаву.

"Младић се држао своје приче да је дошао на позив Јовановићеве, како се с њом већ дуже време дописује преко Фацебоок профла на којем је блогерка уписана као Анна Јовановић и да му је она лично дала своју адресу", рекао је исти извор и додао да је Зораннах у полицијској станици негирала све што је младић рекао.

"Рекла је да момка не познаје, да га она није позвала у стан и да се неко лажно представља као она на друштвеним мрежама. Након тога, истражни судија и тужилац су донели одлуку да момка пусте из притвора, али уз кривичну пријаву за опирање приликом хапшења, док ће за узнемиравање блогерке проћи без казне".

Извор: Мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хм

25.07.2017 13:04

Сад као непозна, која кукавица ал тако то раде профи спозорусе и Цецине уценице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

26.07.2017 19:21

Пустите цовјека па звала га је... Откуд адреса молим те.. Децко на тренингу.. Све гола к....

ОДГОВОРИТЕ