Došao na seks, pa ga priveli!

Modna blogerka Zorana Jovanović i njen dečko fudbaler Danijel Milićević, doživeli su neprijatnost kada je nepoznati momak pokušao da uđe u njihov stan, zbog čega je intervenisala policija.

Srbija 25.07.2017 | 12:06
Došao na seks, pa ga priveli!
Incident se dogodio jer se neko na Facebooku lažno predstavljao kao Zorannah i u njeno ime pozvao mladića u njen stan.

"Radi se o momku koji je u šest ujutru došao ispred zgrade na Dedinju. Pošto ona i Danijel nisu nikog očekivali, najpre nisu hteli da odgovore na zvono, ali on je bio uporan. Momak je tražio Zoranu, rekao je da ga je ona pozvala u stan ii dala mu adresu. Danijel je nekoliko puta rekao mladiću da se udalji od zgrade i da ih više ne uznemirava, ali on nije odustajao, pa je fudbaler pozvao policiju koja je brzo došla", rekao je neimenovani izvor "Kuriru" i dodao da je nezvani gost počeo da pruža otpor, pa je policija morala da zove pojačanje.



Zorannah je takođe morala da pođe u policiju kako bi dala izjavu.

"Mladić se držao svoje priče da je došao na poziv Jovanovićeve, kako se s njom već duže vreme dopisuje preko Facebook profla na kojem je blogerka upisana kao Anna Jovanović i da mu je ona lično dala svoju adresu", rekao je isti izvor i dodao da je Zorannah u policijskoj stanici negirala sve što je mladić rekao.

"Rekla je da momka ne poznaje, da ga ona nije pozvala u stan i da se neko lažno predstavlja kao ona na društvenim mrežama. Nakon toga, istražni sudija i tužilac su doneli odluku da momka puste iz pritvora, ali uz krivičnu prijavu za opiranje prilikom hapšenja, dok će za uznemiravanje blogerke proći bez kazne".

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hm

25.07.2017 13:04

Sad kao nepozna, koja kukavica al tako to rade profi spozoruse i Cecine ucenice.

ODGOVORITE
Name

Pravda

26.07.2017 19:21

Pustite covjeka pa zvala ga je... Otkud adresa molim te.. Decko na treningu.. Sve gola k....

ODGOVORITE