Леброн се не одриче клаузуле, Кајри може да иде!

Управа Кливленда не може да трејдује Леброна Џејмса док он то не "аминује" због посебне клаузуле у уговору. Он те клаузуле не жели да се одрекне.

Кошарка 27.07.2017 | 08:30
Леброн се не одриче клаузуле, Кајри може да иде!
Непосредно пошто је Кајри Ирвинг објавио да жели трејд из Кавалирса због Џејмса, постављено је питање ко је приоритет менаџменту Кавса, Леброн или Кајри.

"Краљ" Џејмс је одлуком да се не одрекне "но траде" клаузуле у уговору јасно ставио до знања да неће да иде док то сам не одлучи и сузио могућности Кавалирсима.

Ако водећи двојац Кавалирса не остане на окупу, Џејмс би свакако наредне године могао да оде као слободан агент и да Кавалирси остану потпуно празних шака. 

Џејмс је током лета био незадовољан власником Деном Гилбертом који је управу кочио у довођењу појачања, али га је Ирвингова одлука посебно изиенадила. 

До следећег лета је према изјави за сајт Кавалирса потпуно посвећен такмичењу за Кавсе, освајању још једне титуле и испуњавању обавеза из уговора. 

Управа Кавалирса је сада на танком леду. Џејмс можда већ следеће године оде, а сада је одбијањем да се одрекне своје "но траде" клаузуле практично отворио излазна врата Ирвингу. 

Иначе, ову клаузулу у уговору имају само три играча у НБА лиги, Кармело Ентони, Дирк Новицки и Леброн Џејмс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар