Важи за једну од најзгоднијх цица

Секси сењорита се на наступу у београдском клубу појавила у хаљиници која је више откривала, него скривала.

Забава 21.07.2017 | 07:37
Важи за једну од најзгоднијх цица
Милица Павловић важи за једну од најзгоднијих цица на нашој естрадној сцени, а да је тако поново је уверила госте једног београдског сплава који су у уторак вече дошли на њен наступ.



Милица је носила хаљину која више открива него скрива, па мушкарци који су се задесили на наступу нису знали где да гледају. Певачица је час стављала акценат на груди, које су у пар наврата претиле да изађу, јер је певачица позната и као ватрена играчица.



Груди су падале у други план у тренуцима када је Милица стављала акценат на позадину, а врела јулска ноћ постајала је тада још топлија, па су мушкарци редом марамицама брисали чело. Ипак, некако су успели да стоички испрате цео наступ и не падну од претенаог узбуђења на нос.

Милица на све то није обраћала пажњу, већ је, по старом добром обичају, само досипала со на љуте мушке ране, а једини проблем правиле су јој сандале. Као неко ко прати моду и трендове и Милица се појавила у сандалицама са каишевима, али је ту наишла на пар пехова.



Сандале су јој направиле жуљеве, па морала да прибегне фластерима. Ипак, и поред тога, одрадила је наступ до краја, на опште задовољство присутних.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фотоси све кажу!

22.07.2017 06:02

Бас је згодна! Као медвјед!

ОДГОВОРИТЕ