Почиње расплет, Милан доводи обојицу!

Прво Калинић, па онда Белоти! После расплета ситуације са Обамејаном и Моратом, Росонери знају који им је курс до краја.

Фудбал 22.07.2017 | 23:15
Почиње расплет, Милан доводи обојицу!
Борусија Дортмунд је повукла са тржишта Пјер-Емерика Обамејана, Алваро Мората је прешао у Челси, тако да је Милану сужен избор за нападача којег чека до краја прелазног рока. Само два имена су у остала у оптицају: Андреа Белоти и Никола Калинић! Али долазак једног не искључује довођење другог и могуће је да Милан потпише с обојицом до краја прелазног рока.

Росонери имају договор са обојицом играча. Проблем су њихови клубови, односно цена који су Фјорентина и Торино истакли. Ипак, исплативија су варијанта јер заједно коштају мање него Мората или оно што Дортмунд тражи за Обамејана. 

Милан је са Калинићем одавно договорио детаље уговора, али Фјорентина је инсистирала на обештећењу од 30.000.000 евра. У последње време је спустила захтев на 25.000.000 евра плус бонуси. Али Милан не нуди више од 22.000.000 европских новчаница. Играч је нервозан и врши притисак на Фјорентину да га прода, због чега је неколико дана био ван тима и тренинг кампа чекајући да се нешто деси. Ствар би требало да се убрза када се Миланови директори Фасоне и Мирабели врате из Кине. Тада их очекује састанак саКалинићевим менаџером Фалијем Рамаданијем који би требало да омекша став Виоле.

После тога и продаје Карлосе Баке следи операција довођење Андрее Белотија. Цела ствар би данас требало да почне да распетљава. Торино је још раније одбио Миланову понуду од 40.000.000 евра плус Нијанг и Палета. Али је у међувремену одустао и од сулудог захтева да тражи 100.000.000 евра. Газда Каиро је потом тражио 80.000.000 плус Нијангаи Палету, али ни то није реално. Милан ће ускоро послати званичну понуду од 60.000.000 евра плус двојица поменутих играча које жели Синиша Михајловића.

За данас је заказан састанак Каира и Белотија на којем ће играч јасно поручити газди торинског клуба да жели да иде у Милан за који навија од малих ногу. Уз очекивани притисак играча и сужене опције за продају јер су Јунајтед и Челси довели нападаче, Каиро би требало да пристане нову понуду миланског клуба. Белоти је одавно са Росонерима дговорио детаље уговора вредног 3.500.000 евра по сезони.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар