Počinje rasplet, Milan dovodi obojicu!

Prvo Kalinić, pa onda Beloti! Posle raspleta situacije sa Obamejanom i Moratom, Rosoneri znaju koji im je kurs do kraja.

Fudbal 22.07.2017 | 23:15
Počinje rasplet, Milan dovodi obojicu!
Borusija Dortmund je povukla sa tržišta Pjer-Emerika Obamejana, Alvaro Morata je prešao u Čelsi, tako da je Milanu sužen izbor za napadača kojeg čeka do kraja prelaznog roka. Samo dva imena su u ostala u opticaju: Andrea Beloti i Nikola Kalinić! Ali dolazak jednog ne isključuje dovođenje drugog i moguće je da Milan potpiše s obojicom do kraja prelaznog roka.

Rosoneri imaju dogovor sa obojicom igrača. Problem su njihovi klubovi, odnosno cena koji su Fjorentina i Torino istakli. Ipak, isplativija su varijanta jer zajedno koštaju manje nego Morata ili ono što Dortmund traži za Obamejana. 

Milan je sa Kalinićem odavno dogovorio detalje ugovora, ali Fjorentina je insistirala na obeštećenju od 30.000.000 evra. U poslednje vreme je spustila zahtev na 25.000.000 evra plus bonusi. Ali Milan ne nudi više od 22.000.000 evropskih novčanica. Igrač je nervozan i vrši pritisak na Fjorentinu da ga proda, zbog čega je nekoliko dana bio van tima i trening kampa čekajući da se nešto desi. Stvar bi trebalo da se ubrza kada se Milanovi direktori Fasone i Mirabeli vrate iz Kine. Tada ih očekuje sastanak saKalinićevim menadžerom Falijem Ramadanijem koji bi trebalo da omekša stav Viole.

Posle toga i prodaje Karlose Bake sledi operacija dovođenje Andree Belotija. Cela stvar bi danas trebalo da počne da raspetljava. Torino je još ranije odbio Milanovu ponudu od 40.000.000 evra plus Nijang i Paleta. Ali je u međuvremenu odustao i od suludog zahteva da traži 100.000.000 evra. Gazda Kairo je potom tražio 80.000.000 plus Nijangai Paletu, ali ni to nije realno. Milan će uskoro poslati zvaničnu ponudu od 60.000.000 evra plus dvojica pomenutih igrača koje želi Siniša Mihajlovića.

Za danas je zakazan sastanak Kaira i Belotija na kojem će igrač jasno poručiti gazdi torinskog kluba da želi da ide u Milan za koji navija od malih nogu. Uz očekivani pritisak igrača i sužene opcije za prodaju jer su Junajted i Čelsi doveli napadače, Kairo bi trebalo da pristane novu ponudu milanskog kluba. Beloti je odavno sa Rosonerima dgovorio detalje ugovora vrednog 3.500.000 evra po sezoni.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar