Гдје је и шта ради Звездин Чава?!

Милош Димитријевић завршио сарадњу са Сиднејом и чека понуде из окружења. . .

Фудбал 24.07.2017 | 11:00
Гдје је и шта ради Звездин Чава?!
Француска, повратак у Србију, па Аустралија! Врло необична, али за Милоша Димитријевићаплодоносна рута. Некадашњи везиста Црвене звезде и Нанта је претходне две сезоне жарио и палио аустралијским теренима у дресу Сиднеја.

Играо је у тандему са Милошем Нинковићем, освојио титулу ове сезоне и решио да стави тачку на аустралијску одисеју. Јесте да је био одушевљен виђеним у земљи кенгура, али га је носталгија константно вукла назад.

„После више од три године вратио сам се из Аустралије. Носим одлична искуства са „краја света“. Организација тамошње лиге, као и клуба за који сам играо су на врхунском нивоу. Време, односно клима, као и сам град Сиднеј су идеални за живот. Једино што није добро је даљина. По десет и више месеци се дешавало да не могу да дођем у Србију, да видим породицу, пријатеље... Носталгија је нешто са чим се суочавају сви наши играчи у Аустралији“,поручио је Милош Димитријевић

Син легенарног фудбалера Партизана Зорана Чаве Димитријевића сматра да може да игра фудбал на пристојном нивоу. У фебруару је напунио 33 године, али и даље сортира понуде из окружења.

„Мислим да могу још да играм фудбал. Али овога пута не желим да идем далеко. Надам се да ћу успети да договорим сарадњу са неким од наших или клубова у земљама окружења. Постоје неки наговештаји о заинтересованости клубова за моје услуге, али не журим. Опет кажем, жеља ми је да нисам далеко од Србије и Београда. Трудим се да се видим са што више пријатеља и наравно да одем што чешће на пецање“.

Наравно, мали Чава прати ситуацију у некадашњем клубу Црвеној звезди. И са носталгијом се сећа дана проведених на црвено-белој страни Топчидерског брда.

„Доста играча се променило у Звезди и да будем искрен, не знам много момака који су сад у клубу. Изузев Микија наравно. Период у Звезди је један од најлепших не само у мојој, већ тврдим и у каријерама многих играча који су у време док је Роби био тренер били у Звезди. Атмосфера је била нестварна. Чујем се наравно са доста њих. Бајка сам контактирао међу првима по слетању у Београд. Време у Звезди је велика успомена за читав живот“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар