Gdje je i šta radi Zvezdin Čava?!

Miloš Dimitrijević završio saradnju sa Sidnejom i čeka ponude iz okruženja. . .

Fudbal 24.07.2017 | 11:00
Gdje je i šta radi Zvezdin Čava?!
Francuska, povratak u Srbiju, pa Australija! Vrlo neobična, ali za Miloša Dimitrijevićaplodonosna ruta. Nekadašnji vezista Crvene zvezde i Nanta je prethodne dve sezone žario i palio australijskim terenima u dresu Sidneja.

Igrao je u tandemu sa Milošem Ninkovićem, osvojio titulu ove sezone i rešio da stavi tačku na australijsku odiseju. Jeste da je bio oduševljen viđenim u zemlji kengura, ali ga je nostalgija konstantno vukla nazad.

„Posle više od tri godine vratio sam se iz Australije. Nosim odlična iskustva sa „kraja sveta“. Organizacija tamošnje lige, kao i kluba za koji sam igrao su na vrhunskom nivou. Vreme, odnosno klima, kao i sam grad Sidnej su idealni za život. Jedino što nije dobro je daljina. Po deset i više meseci se dešavalo da ne mogu da dođem u Srbiju, da vidim porodicu, prijatelje... Nostalgija je nešto sa čim se suočavaju svi naši igrači u Australiji“,poručio je Miloš Dimitrijević

Sin legenarnog fudbalera Partizana Zorana Čave Dimitrijevića smatra da može da igra fudbal na pristojnom nivou. U februaru je napunio 33 godine, ali i dalje sortira ponude iz okruženja.

„Mislim da mogu još da igram fudbal. Ali ovoga puta ne želim da idem daleko. Nadam se da ću uspeti da dogovorim saradnju sa nekim od naših ili klubova u zemljama okruženja. Postoje neki nagoveštaji o zainteresovanosti klubova za moje usluge, ali ne žurim. Opet kažem, želja mi je da nisam daleko od Srbije i Beograda. Trudim se da se vidim sa što više prijatelja i naravno da odem što češće na pecanje“.

Naravno, mali Čava prati situaciju u nekadašnjem klubu Crvenoj zvezdi. I sa nostalgijom se seća dana provedenih na crveno-beloj strani Topčiderskog brda.

„Dosta igrača se promenilo u Zvezdi i da budem iskren, ne znam mnogo momaka koji su sad u klubu. Izuzev Mikija naravno. Period u Zvezdi je jedan od najlepših ne samo u mojoj, već tvrdim i u karijerama mnogih igrača koji su u vreme dok je Robi bio trener bili u Zvezdi. Atmosfera je bila nestvarna. Čujem se naravno sa dosta njih. Bajka sam kontaktirao među prvima po sletanju u Beograd. Vreme u Zvezdi je velika uspomena za čitav život“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar