Милош Јојић каквог не познајете...!

Живот без меса и седам кила мање! За све је „крива“ јога.

Фудбал 21.07.2017 | 22:30
Милош Јојић каквог не познајете...!
Милош Јојић затегнут као струна. Све због новог начина исхране. Српски интернационалац у дресу Келна открио је немачким медијима да се препородио откако је променио животне навике.

И да се оне не тичу само фудбала.

„Можда је због јоге. Упражњавам је редовно седам месеци. У Србији сам имао личног јога тренера, а овде у Келну вежбам сам. Озбиљан сам, осећам се сјајно због тих вежби. Смршао сам чак седам килограма у односу на прошло лето“, похвалио се Јојић у раговору за утицајни Билд.

Нешто слично чему је у тениском свету прибегао Новак Ђоковић.

„Све радим у сарадњи са клубом. Чтао сам доста књига на тему нутриционизма и зато скоро више не једам месо. Можда само једном у четири месеца. Углавном се храним салатама, поврећем, воћем, пиринчем и рибом. Заправо, могу да једем све. А осећам се сјајно“.

Утиче то и на учинак на терену, што се најбоље видело пролетос кад је у другом делу сеозне дао четири и наместио још четири гола. Још важније: усталио се у првих 11 код тренераПетера Штегера.

„Постао сам покретљивији. Потребно ми је мање времена него раније да бих се опоравио од напора после утакмице, што ми је посебно важно. Статистика која мери број претрчаних километара и брзину на кратким деоницама показује да сам на правом путу“.

Одмор је провео на хрватском приморју, а пре него што се вратио у Немачку, дипломирао је на Факултету за спорт, па је вишеструко мотивисан пред почетак нове сезоне Бундеслиге.

„Никад нисам размишљао да напустим Келн. Желео сам само да добијем шансу и да покажем да могу да играм за овај тим. Нисам одустајао. Показао сам да поседујем квалитет. Тренер је то приметио. Звучи просто, а у ствари није тако једноставно као што изгледа“, појаснио је Милош Јојић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар