Miloš Jojić kakvog ne poznajete...!

Život bez mesa i sedam kila manje! Za sve je „kriva“ joga.

Fudbal 21.07.2017 | 22:30
Miloš Jojić kakvog ne poznajete...!
Miloš Jojić zategnut kao struna. Sve zbog novog načina ishrane. Srpski internacionalac u dresu Kelna otkrio je nemačkim medijima da se preporodio otkako je promenio životne navike.

I da se one ne tiču samo fudbala.

„Možda je zbog joge. Upražnjavam je redovno sedam meseci. U Srbiji sam imao ličnog joga trenera, a ovde u Kelnu vežbam sam. Ozbiljan sam, osećam se sjajno zbog tih vežbi. Smršao sam čak sedam kilograma u odnosu na prošlo leto“, pohvalio se Jojić u ragovoru za uticajni Bild.

Nešto slično čemu je u teniskom svetu pribegao Novak Đoković.

„Sve radim u saradnji sa klubom. Čtao sam dosta knjiga na temu nutricionizma i zato skoro više ne jedam meso. Možda samo jednom u četiri meseca. Uglavnom se hranim salatama, povrećem, voćem, pirinčem i ribom. Zapravo, mogu da jedem sve. A osećam se sjajno“.

Utiče to i na učinak na terenu, što se najbolje videlo proletos kad je u drugom delu seozne dao četiri i namestio još četiri gola. Još važnije: ustalio se u prvih 11 kod treneraPetera Štegera.

„Postao sam pokretljiviji. Potrebno mi je manje vremena nego ranije da bih se oporavio od napora posle utakmice, što mi je posebno važno. Statistika koja meri broj pretrčanih kilometara i brzinu na kratkim deonicama pokazuje da sam na pravom putu“.

Odmor je proveo na hrvatskom primorju, a pre nego što se vratio u Nemačku, diplomirao je na Fakultetu za sport, pa je višestruko motivisan pred početak nove sezone Bundeslige.

„Nikad nisam razmišljao da napustim Keln. Želeo sam samo da dobijem šansu i da pokažem da mogu da igram za ovaj tim. Nisam odustajao. Pokazao sam da posedujem kvalitet. Trener je to primetio. Zvuči prosto, a u stvari nije tako jednostavno kao što izgleda“, pojasnio je Miloš Jojić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar