Радио Каталонија најављује буру!

Нејмаров тата купио карту за Париз! Изгледа да се спрема обарање светског рекорда. . .

Фудбал 21.07.2017 | 20:00
Радио Каталонија најављује буру!
Многи су се јуче подругљиво смејали Марки која је објавила да Пари Сен Жермен намерава да обори светски рекорд куповином звезде Барселоне Нејмара. Неки и даље не могу да поверују јер мисле да познати лист као део машинерије Реала намерно подбада Каталонце, али овог јутра бура стиже баш из познате шпанске покрајине.

Наиме, Радио Каталонија објавио је ексклузивну информацију да је отац нападача Барселоне резервисао авионску карту и да данас лети у Париз како би се сусрео са челницима Светаца. Не верујемо да ће се тата запутити у Дизниленд... 

И није то први пут да Нејмар да Силва сениор седне у авион и оде на преговоре са другим клубом. Слично је радио и са Реалом прошлог лета, али се није споразумео са Флорентином Перезом, мада је на крилима тих састанака успео да издејствује нови, много бољи уговор за свог сина у Барселони.  

Ко зна, можда са богатим газдама Пари Сен Жермена овога пута буде имао више среће, а подсећамо да Бразилац има у уговору са каталонским клубом клузулу о слободи од 222.000.000 евра која је лако исплатива за вицешампиона Француске. Уколико би се посао реализовао био би то најскупљи трансфер у историји фудбала. 

Нејмар је тренутно у Токију са екипом Барселоне на припремама за нову сезону.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар