Radio Katalonija najavljuje buru!

Nejmarov tata kupio kartu za Pariz! Izgleda da se sprema obaranje svetskog rekorda. . .

Fudbal 21.07.2017 | 20:00
Radio Katalonija najavljuje buru!
Mnogi su se juče podrugljivo smejali Marki koja je objavila da Pari Sen Žermen namerava da obori svetski rekord kupovinom zvezde Barselone Nejmara. Neki i dalje ne mogu da poveruju jer misle da poznati list kao deo mašinerije Reala namerno podbada Katalonce, ali ovog jutra bura stiže baš iz poznate španske pokrajine.

Naime, Radio Katalonija objavio je ekskluzivnu informaciju da je otac napadača Barselone rezervisao avionsku kartu i da danas leti u Pariz kako bi se susreo sa čelnicima Svetaca. Ne verujemo da će se tata zaputiti u Diznilend... 

I nije to prvi put da Nejmar da Silva senior sedne u avion i ode na pregovore sa drugim klubom. Slično je radio i sa Realom prošlog leta, ali se nije sporazumeo sa Florentinom Perezom, mada je na krilima tih sastanaka uspeo da izdejstvuje novi, mnogo bolji ugovor za svog sina u Barseloni.  

Ko zna, možda sa bogatim gazdama Pari Sen Žermena ovoga puta bude imao više sreće, a podsećamo da Brazilac ima u ugovoru sa katalonskim klubom kluzulu o slobodi od 222.000.000 evra koja je lako isplativa za vicešampiona Francuske. Ukoliko bi se posao realizovao bio bi to najskuplji transfer u istoriji fudbala. 

Nejmar je trenutno u Tokiju sa ekipom Barselone na pripremama za novu sezonu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar