Послије Кабаљера - Реина?!

Сити има свог пика за резервног голмана!

Фудбал 20.07.2017 | 09:00
Послије Кабаљера - Реина?!
Када Манчестер Сити крене у потпуну реконструкцију тима, онда је то буквално тако. После куповине суперталентованог Бенфикиног голмана Едерсона за 40.000.000 евра, Гвардиола је решио да му пронађе и адекватну замену, с обзиром да је то место испражњено одласком Вилија Кабаљера у Челси. 

А, према информацијама локалних медија блиских Наполију, Манчестер Сити ступио је у контакте с Аурелијом де Лаурентисом и затражио услуге прекаљеног шпанског голмана. Сити је на сто ставио 3.000.000 евра, али је одмах уследио контраудар - Наполи тражи 5.000.000 европских новчаница. 

Дуго се води полемика око тога да ли ће Реина наставити каријеру подно Везува или не. Он, наводно, има већ понуду клуба да продужи уговор до јуна 2019. године, али се Шпанац и даље двоуми да ли да исту прихвати. Разлог томе је наводни раздор на релацији са првим човеком клуба, због чега Реина чак и размишља да оде. Додуше, у томе га спречавају навијачи и саиграчи, који би волели да остане. Реина је, иначе, у свлачионици Наполија један од главних и најутицајнијих људи чија се реч и те како поштује. Управо зато је и дошло до размимоилажења са Де Лаурентисом, који воли да има главну реч у свему, па чак и међу играчима. 

Њукасл је такође заинтересован за Реину, али некадашњи голман Ливерпула желео би само у Премијер лигу у случају да одлучи да оде, упркос томе што би на Сент Џејмс Парку имао место првог чувара мреже. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар