Poslije Kabaljera - Reina?!

Siti ima svog pika za rezervnog golmana!

Fudbal 20.07.2017 | 09:00
Poslije Kabaljera - Reina?!
Kada Mančester Siti krene u potpunu rekonstrukciju tima, onda je to bukvalno tako. Posle kupovine supertalentovanog Benfikinog golmana Edersona za 40.000.000 evra, Gvardiola je rešio da mu pronađe i adekvatnu zamenu, s obzirom da je to mesto ispražnjeno odlaskom Vilija Kabaljera u Čelsi. 

A, prema informacijama lokalnih medija bliskih Napoliju, Mančester Siti stupio je u kontakte s Aurelijom de Laurentisom i zatražio usluge prekaljenog španskog golmana. Siti je na sto stavio 3.000.000 evra, ali je odmah usledio kontraudar - Napoli traži 5.000.000 evropskih novčanica. 

Dugo se vodi polemika oko toga da li će Reina nastaviti karijeru podno Vezuva ili ne. On, navodno, ima već ponudu kluba da produži ugovor do juna 2019. godine, ali se Španac i dalje dvoumi da li da istu prihvati. Razlog tome je navodni razdor na relaciji sa prvim čovekom kluba, zbog čega Reina čak i razmišlja da ode. Doduše, u tome ga sprečavaju navijači i saigrači, koji bi voleli da ostane. Reina je, inače, u svlačionici Napolija jedan od glavnih i najuticajnijih ljudi čija se reč i te kako poštuje. Upravo zato je i došlo do razmimoilaženja sa De Laurentisom, koji voli da ima glavnu reč u svemu, pa čak i među igračima. 

Njukasl je takođe zainteresovan za Reinu, ali nekadašnji golman Liverpula želeo bi samo u Premijer ligu u slučaju da odluči da ode, uprkos tome što bi na Sent Džejms Parku imao mesto prvog čuvara mreže. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar