Брена замало да остане без јахте

Група младића је недавно меркала брод власнице "Гранда", али нису успели да га мазну јер су чувари брзо реаговали.

Србија 17.07.2017 | 16:59
Брена замало да остане без јахте
Лепа Брена и њен супруг Боба Живојиновић недаво су могли да остану без јахте од 100.000 евра, која је усидрена у Ријеци у Хрвтској.

Како "Курир" сазање, певачицино пловило је било на мети лопова, који су планирали да га отму из чистог хира да би се њиме провозали по Јадрану.

''Ради се о групи младића, заправо о тројици локалних адолсцената који ординирају по Хрватском приморју и отимају јахте које су усидрене у Ријеци. Нису они класични лопови, већ клинци који воле скупе играчке и авантуру. Неколико пута им је то прошло, па им се осладило. Недавно су имали пик на Бренину јахту, па су око ње обитавали неколико дана. Желели су да је украду на неколико сати '', прича добро обавештен извор из Ријеке.



Лопови нису успели у својој намери, јер су их чувари отерали:

''Један од њих тројице се хвалио у друштву како им је мало фалило да мазну морску звер српске певачице, али су их чувари у последњем тренутку провалии. Како и не би када су се стално мотали туда. Њима је до шале, али то су ипак озбиљне ствари. Људи су платили велики новац за тај луксуз, а они би да се возају''.

Певачица и њен супруг управо уживају на овом броду, што је потврдио и Боба.

''Свашта се дешава, али наша јахта има одличну посаду целе године. Тако нешто нама не може да се догоди. Ево баш смо сад на броду и уживамо'', поручио је Боба.

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Чика Зубко

17.07.2017 18:05

Баба брена је могла ставити мало бјеље социјалке,,љепсе би јој штрчиле спрам тена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар,

17.07.2017 18:59

Брено,због цега толика прасина" уколико умас осигурана средства код "кроација осигурање" нема ста лупас брез везе,стварно цудна баба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

17.07.2017 23:15

колико пиздис и дигнуце.Ове умисљеник.Некадам фаце себе цијене по томе да се о њима пише фино или ружно нека се пише.Биједа навела се хлеба.ФУКАРЕ СЕОСКЕ.

Name

заболеме

18.07.2017 14:02

Јако сам узнемирен и јако ми је зао сто су могли остати без јахте. Јадници, много су се намуцили и ознојили и уз велико одрицање је купили.

ОДГОВОРИТЕ