Brena zamalo da ostane bez jahte

Grupa mladića je nedavno merkala brod vlasnice "Granda", ali nisu uspeli da ga maznu jer su čuvari brzo reagovali.

Srbija 17.07.2017 | 16:59
Brena zamalo da ostane bez jahte
Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović nedavo su mogli da ostanu bez jahte od 100.000 evra, koja je usidrena u Rijeci u Hrvtskoj.

Kako "Kurir" sazanje, pevačicino plovilo je bilo na meti lopova, koji su planirali da ga otmu iz čistog hira da bi se njime provozali po Jadranu.

''Radi se o grupi mladića, zapravo o trojici lokalnih adolscenata koji ordiniraju po Hrvatskom primorju i otimaju jahte koje su usidrene u Rijeci. Nisu oni klasični lopovi, već klinci koji vole skupe igračke i avanturu. Nekoliko puta im je to prošlo, pa im se osladilo. Nedavno su imali pik na Breninu jahtu, pa su oko nje obitavali nekoliko dana. Želeli su da je ukradu na nekoliko sati '', priča dobro obavešten izvor iz Rijeke.Lopovi nisu uspeli u svojoj nameri, jer su ih čuvari oterali:

''Jedan od njih trojice se hvalio u društvu kako im je malo falilo da maznu morsku zver srpske pevačice, ali su ih čuvari u poslednjem trenutku provalii. Kako i ne bi kada su se stalno motali tuda. Njima je do šale, ali to su ipak ozbiljne stvari. Ljudi su platili veliki novac za taj luksuz, a oni bi da se vozaju''.

Pevačica i njen suprug upravo uživaju na ovom brodu, što je potvrdio i Boba.

''Svašta se dešava, ali naša jahta ima odličnu posadu cele godine. Tako nešto nama ne može da se dogodi. Evo baš smo sad na brodu i uživamo'', poručio je Boba.

Izvor: Alo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Čika Zubko

17.07.2017 20:05

Baba brena je mogla staviti malo bjelje socijalke,,ljepse bi joj štrčile spram tena.

ODGOVORITE
Name

Car,

17.07.2017 20:59

Breno,zbog cega tolika prasina" ukoliko umas osigurana sredstva kod "kroacija osiguranje" nema sta lupas brez veze,stvarno cudna baba.

ODGOVORITE
Name

D

18.07.2017 01:15

koliko pizdis i dignuce.Ove umisljenik.Nekadam face sebe cijene po tome da se o njima piše fino ili ružno neka se piše.Bijeda navela se hleba.FUKARE SEOSKE.

Name

zaboleme

18.07.2017 16:02

Jako sam uznemiren i jako mi je zao sto su mogli ostati bez jahte. Jadnici, mnogo su se namucili i oznojili i uz veliko odricanje je kupili.

ODGOVORITE