Министар Црнадак у Охриду

Министар иностраних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак јуче је присуствовао "Вечери културе Босне и Херцеговине у Охриду" која је одржана у Цркви Свете Софије.

Босна и Херцеговина 16.07.2017 | 12:45
Министар Црнадак у Охриду
Вече културе Босне и Херцеговине у Републици Македонији је одржано у оквиру званичног програма Међународног фестивала "Охридско љето" на коме су наступили оперска пјевачица Дуња Симић из Бањалуке и Камерни театар 55 из Сарајева са представом "Жаба".

На почетку вечери присутнима се обратила амбасадорка Босне и Херцеговине у Републици Македонији Лепа Бабић која је изразила захвалност спонзорима фестивала и свима који су подржали догађај.

Вечери културе Босне и Херцеговине у Охриду присуствовао је министар културе Републике Македоније Роберт Алагозовски.



Министар Црнадак и министар Алагозовски су током разговора указали на значај културне сарадње између двије земље, изразили наду да ће се сарадња у тој области у наредном периоду интензивирати, те истакли значај што скоријег потписивања Програма културне сарадње Босне и Херцеговине и Републике Македоније.

Вечери културе Босне и Херецеговине присуствовао је велики број угледних гостију, званичника, представника дипломатског кора и љубитеља умјетности.

Канцеларија за односе са јавношћу Министарства иностраних послова БиХ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милојко

16.07.2017 10:55

Браво Министре Црнадак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

16.07.2017 11:15

У Охриду?? Свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвеле

16.07.2017 12:06

Министар Игор Црнадак, цовјек са невјероватном енергијом, постен политицар и цовјек који има осјецај за људе који зиве на граници сиромаства, а назолост таквих је много! Само напред Игоре, побједа 2018!!!

ОДГОВОРИТЕ