Још два Србина од 6.000.000 евра за Ђенову!

Рано је за Немању Михајловића. . . ! Нинковић и Лазовић сигурно добијају друштво.

Фудбал 15.07.2017 | 09:00
Још два Србина од 6.000.000 евра за Ђенову!
После овог прелазног рока, Ђенова би могла да постане права мала колонија српских фудбалера. Увек је клуб са Марасија имао афинитете према српским фудбалерима (Јанковић, Томовић, Алексић...), тренутно њене боје бране Дарко Лазовић и Никола Нинковић, а овог лета би могли да им се прикључе двојица, можда и тројица наших фудбалера.

Ђенова тражи појачања у срцу везног реда и нападу, а за обе позиције су мета српски фудбаери: Иван Радовановић и Филип Ђорђевић.

Преговори са Лацијом око Ђорђевића трају већ дуже време и иду у добром смеру. Ђенова је спремна да плати 3.000.000 евра за српског нападача што је понуда која задовољава римски клуб. Међутим, Лацио је сада дошао на идеју да као кусур у трансферу дође и Ђеновин резервни голман Еугенио Ламана који би заменио Маркетија као алтернативу Стракоши. Чека се одговор Ђенове на овај предлог Лација. Као и да се Грифони договоре са Ђорђевићем око његове плате која тренутно у Лацију износи 1.200.000 евра по сезони.

Друга жеља је и везиста Иван Радовановић из Кјева, једна од најзахвалнијих „радилица“ у италијанском првенству. Он се и прошле зиме помињао као могуће појачање Грифона, али Кјево тада није желео да преговара о трансферу. Сада су околности другачије и повољније за Ђенову.

„Тренер Јурић жели Радовановића, а желим га и ја. Свиђа ми се тај играч. Кјево је тежак преговарач, али надам се да ћемо усети да се договоримо“, рекао је Ђеновин председник Енрико Презиоси.

Кјево за српског везисту тражи 3.000.000 евра, Ђенова се нада да ће у преговорима успети мало да спусти цену.

Постоји могућност да Ђенова ангажује и још једног Србина - Немању Михајловића из Партизана. Он је тренутно једна од опција Ђенове. Италијански клуб неће журити са Михајловићем иако се узда у добре односе са Партизаном и његовим спортским директором Ивицом Илиевим, јављају локални медији. Ђенова ће прво покушати да доведе Итурбеа и још нека атрактивнија решења, па би преговори око Михајловића могли да сачекају сам финиш прелазног рока.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар