Još dva Srbina od 6.000.000 evra za Đenovu!

Rano je za Nemanju Mihajlovića. . . ! Ninković i Lazović sigurno dobijaju društvo.

Fudbal 15.07.2017 | 09:00
Još dva Srbina od 6.000.000 evra za Đenovu!
Posle ovog prelaznog roka, Đenova bi mogla da postane prava mala kolonija srpskih fudbalera. Uvek je klub sa Marasija imao afinitete prema srpskim fudbalerima (Janković, Tomović, Aleksić...), trenutno njene boje brane Darko Lazović i Nikola Ninković, a ovog leta bi mogli da im se priključe dvojica, možda i trojica naših fudbalera.

Đenova traži pojačanja u srcu veznog reda i napadu, a za obe pozicije su meta srpski fudbaeri: Ivan Radovanović i Filip Đorđević.

Pregovori sa Lacijom oko Đorđevića traju već duže vreme i idu u dobrom smeru. Đenova je spremna da plati 3.000.000 evra za srpskog napadača što je ponuda koja zadovoljava rimski klub. Međutim, Lacio je sada došao na ideju da kao kusur u transferu dođe i Đenovin rezervni golman Eugenio Lamana koji bi zamenio Marketija kao alternativu Strakoši. Čeka se odgovor Đenove na ovaj predlog Lacija. Kao i da se Grifoni dogovore sa Đorđevićem oko njegove plate koja trenutno u Laciju iznosi 1.200.000 evra po sezoni.

Druga želja je i vezista Ivan Radovanović iz Kjeva, jedna od najzahvalnijih „radilica“ u italijanskom prvenstvu. On se i prošle zime pominjao kao moguće pojačanje Grifona, ali Kjevo tada nije želeo da pregovara o transferu. Sada su okolnosti drugačije i povoljnije za Đenovu.

„Trener Jurić želi Radovanovića, a želim ga i ja. Sviđa mi se taj igrač. Kjevo je težak pregovarač, ali nadam se da ćemo useti da se dogovorimo“, rekao je Đenovin predsednik Enriko Preziosi.

Kjevo za srpskog vezistu traži 3.000.000 evra, Đenova se nada da će u pregovorima uspeti malo da spusti cenu.

Postoji mogućnost da Đenova angažuje i još jednog Srbina - Nemanju Mihajlovića iz Partizana. On je trenutno jedna od opcija Đenove. Italijanski klub neće žuriti sa Mihajlovićem iako se uzda u dobre odnose sa Partizanom i njegovim sportskim direktorom Ivicom Ilievim, javljaju lokalni mediji. Đenova će prvo pokušati da dovede Iturbea i još neka atraktivnija rešenja, pa bi pregovori oko Mihajlovića mogli da sačekaju sam finiš prelaznog roka.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar