Црнадак и Звиздић данас у Бриселу

Предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић и министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак присуствоваће данас у Бриселу састанку Савјета за стабилизацију и придруживање између БиХ и ЕУ.

Босна и Херцеговина 10.07.2017 | 07:41
Црнадак и Звиздић данас у Бриселу
Почетак сједнице Савјета предвиђен је за 10.00 часова. По завршетку сједнице планирана је конференција за новинаре, најављено је из Савјета министара.

На састанку ће бити разговарано о претприступним стратегијама након извјештаја Европске комисије за прошлу годину.

На састанку ће се разговарати и о билатералним односима у оквиру Споразума, а биће размијењена и мишљења о актуелним дешаваљима у БиХ и на западном Балкану.

Састанком ће предсједавати високи представник за спољну и безбједносну политику ЕУ Федерика Могерини.

У делегацији ЕУ биће и генерални директор Европске комисије за европску сусједску политику и преговоре о проширењу Кристијан Данијелсон.

Извор: Срна

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милан

10.07.2017 06:08

Предлазем овој двоици да нас предају Њемацкој ,да нам Свабо буде свима газда у БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.07.2017 16:05

Добра идеја и ја сам ЗА ал ј....ко че нам штити вјерске.националне интересе ?????????то је овдје прече нег плата од хиљаду еврича.

Name

Квазимодо

10.07.2017 06:43

Како их висе није срамота да около путују, сликају се и смјескају испразно!? Овај Црнадак је набио толику километражу и трошкова пута, као министри свјетских велесила. Тај креатура од радијског водитеља је цак стигла и до "пријатељске" Кубе и Ирана! Каквог министра имамо, ни Курц му није до кољена!

ОДГОВОРИТЕ