Crnadak i Zvizdić danas u Briselu

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić i ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak prisustvovaće danas u Briselu sastanku Savjeta za stabilizaciju i pridruživanje između BiH i EU.

Bosna i Hercegovina 10.07.2017 | 07:41
Crnadak i Zvizdić danas u Briselu
Početak sjednice Savjeta predviđen je za 10.00 časova. Po završetku sjednice planirana je konferencija za novinare, najavljeno je iz Savjeta ministara.

Na sastanku će biti razgovarano o pretpristupnim strategijama nakon izvještaja Evropske komisije za prošlu godinu.

Na sastanku će se razgovarati i o bilateralnim odnosima u okviru Sporazuma, a biće razmijenjena i mišljenja o aktuelnim dešavaljima u BiH i na zapadnom Balkanu.

Sastankom će predsjedavati visoki predstavnik za spoljnu i bezbjednosnu politiku EU Federika Mogerini.

U delegaciji EU biće i generalni direktor Evropske komisije za evropsku susjedsku politiku i pregovore o proširenju Kristijan Danijelson.

Izvor: Srna

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milan

10.07.2017 06:08

Predlazem ovoj dvoici da nas predaju Njemackoj ,da nam Svabo bude svima gazda u BiH

ODGOVORITE
Name

miloš

10.07.2017 16:05

Dobra ideja i ja sam ZA al j....ko če nam štiti vjerske.nacionalne interese ?????????to je ovdje preče neg plata od hiljadu evriča.

Name

Kvazimodo

10.07.2017 06:43

Kako ih vise nije sramota da okolo putuju, slikaju se i smjeskaju isprazno!? Ovaj Crnadak je nabio toliku kilometražu i troškova puta, kao ministri svjetskih velesila. Taj kreatura od radijskog voditelja je cak stigla i do "prijateljske" Kube i Irana! Kakvog ministra imamo, ni Kurc mu nije do koljena!

ODGOVORITE