Заљубљен сам, све ми је супер!

Глумац који је био дугогодишњи емотивни партнер Јелисавете Орашанин (сада Теодосић) у другој сезони популарне серије "Убице мог оца" има нову девојку, а и у приватном животу га је, очигледно, погодила Купидонова стрелица.

Србија 09.07.2017 | 10:42
Заљубљен сам, све ми је супер!
"У серији 'Убице мог оца' имаћу и трећу девојку у новој сезони. А у приватном животу је све супер, увек сам ја заљубљен, вазда", помало је мистичан Вук који је овим потврдио шушкања да има нову девојку.

Те приче, иначе, почеле су уочи свадбе Јелисавете Орашанин, а нису се стишале ни када је она Милошу Теодосићу рекла "да".

Он и Јелисавета су, иначе, како смо раније сазнали од извора блиског пару, након прекида везе остали у изузетно добрим односима и наставиће заједно да снимају другу сезону ове популарне серије.

И док се Јелисавета на Топчидеру на вечну љубав заветовала успешном кошаркашу, Вук је са друге стране дане проводио углавном у Црној Гори где је, између осталог, ишао и у риболов, али и на такмичење у пецању.

"Био сам са кумом у Црној Гори и у риболову, углавном сам целу зиму провео тамо пошто ево лето нећу искористити. Проводили смо по десет сати на чамцу, и у таквим приликама се људима и мало приспава, али смо имали и организована дружења, заиста је било лепо. Увече смо певали, дружили се", каже Вук Костић.

А када је у питању серија "Убице мог оца", многе ствари ће бити другачије у односу на прву сезону.

"Мој лик ће остати исти док га старост не почисти (смех). Нећу се променити, мој лик се бори за правду и тражи одговоре и истину. Друга сезона је мало, ето могу да кажем, бруталнија у том неком криминалном смислу - дрога, оружје, навијачи", најављује Вук Костић.

Он је био изузетно срећан кад је прочитао сценарио за нову сезону.

"Помислио сам: Ово је топ!. Не знам да ли је боља од претходне, али ја више волим да се играм, а ту има неке јурњаве колима, пуцњаве и тако тога. Овога пута ће бити криминалистичка до краја", не крије своје одушевљење глумац.

Он је у серији имао две девојке - Нину Јанковић и Катарину Радивојевић, сад га, изгледа, чека трећа, а на питање да ли га девојке салећу на улици због велике популарности "Убица мог оца", каже:

"Па, после ове серије ништа горе у односу на раније, искрено, не знам шта да кажем на то, не обраћам пажњу."

(Блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар