Zaljubljen sam, sve mi je super!

Glumac koji je bio dugogodišnji emotivni partner Jelisavete Orašanin (sada Teodosić) u drugoj sezoni popularne serije "Ubice mog oca" ima novu devojku, a i u privatnom životu ga je, očigledno, pogodila Kupidonova strelica.

Srbija 09.07.2017 | 10:42
Zaljubljen sam, sve mi je super!
"U seriji 'Ubice mog oca' imaću i treću devojku u novoj sezoni. A u privatnom životu je sve super, uvek sam ja zaljubljen, vazda", pomalo je mističan Vuk koji je ovim potvrdio šuškanja da ima novu devojku.

Te priče, inače, počele su uoči svadbe Jelisavete Orašanin, a nisu se stišale ni kada je ona Milošu Teodosiću rekla "da".

On i Jelisaveta su, inače, kako smo ranije saznali od izvora bliskog paru, nakon prekida veze ostali u izuzetno dobrim odnosima i nastaviće zajedno da snimaju drugu sezonu ove popularne serije.

I dok se Jelisaveta na Topčideru na večnu ljubav zavetovala uspešnom košarkašu, Vuk je sa druge strane dane provodio uglavnom u Crnoj Gori gde je, između ostalog, išao i u ribolov, ali i na takmičenje u pecanju.

"Bio sam sa kumom u Crnoj Gori i u ribolovu, uglavnom sam celu zimu proveo tamo pošto evo leto neću iskoristiti. Provodili smo po deset sati na čamcu, i u takvim prilikama se ljudima i malo prispava, ali smo imali i organizovana druženja, zaista je bilo lepo. Uveče smo pevali, družili se", kaže Vuk Kostić.

A kada je u pitanju serija "Ubice mog oca", mnoge stvari će biti drugačije u odnosu na prvu sezonu.

"Moj lik će ostati isti dok ga starost ne počisti (smeh). Neću se promeniti, moj lik se bori za pravdu i traži odgovore i istinu. Druga sezona je malo, eto mogu da kažem, brutalnija u tom nekom kriminalnom smislu - droga, oružje, navijači", najavljuje Vuk Kostić.

On je bio izuzetno srećan kad je pročitao scenario za novu sezonu.

"Pomislio sam: Ovo je top!. Ne znam da li je bolja od prethodne, ali ja više volim da se igram, a tu ima neke jurnjave kolima, pucnjave i tako toga. Ovoga puta će biti kriminalistička do kraja", ne krije svoje oduševljenje glumac.

On je u seriji imao dve devojke - Ninu Janković i Katarinu Radivojević, sad ga, izgleda, čeka treća, a na pitanje da li ga devojke saleću na ulici zbog velike popularnosti "Ubica mog oca", kaže:

"Pa, posle ove serije ništa gore u odnosu na ranije, iskreno, ne znam šta da kažem na to, ne obraćam pažnju."

(Blic.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar