Први станари на прољеће

У прве две зграде које се тренутно зидају на градилишту "Београда на води" први станари ће почети да се усељавају најкасније до пролећа следеће године, најављује Мохамед Алабар, председник Управног одбора компаније "Еагле Хиллс", која је финансијер овог пројекта, задовољан како радови теку и како се одвија сарадња Уједињених Арапских Емирата и Србије на овом пројекту.

Србија 08.07.2017 | 15:34
Први станари на прољеће
Резиденцијални део овог комплекса, прецизира, састојаће се од око 6.000 станова, а предвиђено је да на тој локацији живи 14.000 људи.

Он додаје да ће Кула Београд, коју гради на Савској променади, бити дом једног од најпрестижнијих хотелских брендова на свету - Ст. Регис, а да ће се на њеном четрдесетом спрату налазити видиковац са погледом на Београд.

Према његовим речима, државни врх Србије је препознао важност овог пројекта, значај који ће имати за српску економију, као и његов потенцијал да, како је рекао, позитивно утиче на туризам у Србији.

"Са таквим партнерима, сигурни смо да идемо у добром смеру", истакао је арапски инвеститор.

Када буде завршен пројекат, каже "надам се да ће инспирисати људе да са оптимизмом посматрају будућност Београда, на који ће бити поносни".

Извор: Тањуг

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Име

08.07.2017 14:20

Јел се додик овдје исто уградио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

банкар

08.07.2017 14:33

Несто се не гаде Србији паре од ови пустињара Арапа.Ја све мислио да је то Руска инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.07.2017 07:48

Који це нам клинац они,превисе их је у Европи.

Name

Зворник

08.07.2017 14:43

Никакав коментар на оваке прелијепе ствари ах.а кад је упитање споменици обиљезавања празници преносења надлезности итд. тад сте сви јаки на коментарима браво Београдјани и Србијо на ваком лијепом пројекту надам се дацу ускоро доци да мало узивам у овакој љепоти и са нормалним људима

ОДГОВОРИТЕ
Name

зато

08.07.2017 16:06

Али зато када арапи купују и граде по БиХ онда дрвље и камење на њих како нам све покуповаше, како се насељавају, како постајемо блиски исток, што уопште долазе овамо... А онда ти исти који пљују це се спаковати па ићи у Београд посјећивати и дивити се зградама, тржним центрима и сл. Свака инвестиција је добродошла и сваки туриста је добродошао једини услов је да поштује закон ове земље

Name

Драганче

08.07.2017 16:37

Савамала, отимање земљишта, нејасноће у техничком и комерцијаном дијелу пројекта које се мјере милионима €?

Name

Зоки

08.07.2017 14:47

Несто није у реду,Арапи улазу велике паре у инвестиције у Београду и Србији,ста је са брацом Русима,а и пријатељима Јеврејима,у њих се највисе заклиње Додик,а корист од њих равна нули.Вуциц је паметан и мудар,пате су паре ма ције биле,углавном да слузе у сврху подизања економије.Моја баба је увијек говорила:" Теско оном кога Рус брани и Јевреј храни,прољеце није доцекао."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

10.07.2017 06:59

Улазе јер ту види добит. А Београд једну предивну оазу. Такве пројекте треба поздравит.

Name

xx

12.07.2017 09:48

Свакаквих коментара , боже мој. Нека, пробају они цији су дедови генерацијама осављали кости на тој реци бранеци Београд, да добију ту 100 кв бесплатно и видеце збиљу. Ста кажу, повуце из рубова Србије већ 14000 становника, а до краја 1/3. Фино богами, а онда ће да финансирају куповину у бесцење те земље по рубовима као сто вец раде. Визионар и Тома возају ко фукаре оне њихове дзипове, буде ту и конкретнијих исплата. Никада не желим да посетим тај киц и гламур који се гради.

ОДГОВОРИТЕ