Кад Дачић слави рођендан сина

Лука Дачић, син министра иностраних послова Ивице Дачића, прославио је 18. рођендан у једном београдском ресторану, где се уз највећа имена српске естраде веселио до касно у ноћ.

Србија 07.07.2017 | 16:16
Кад Дачић слави рођендан сина
Поносни отац је читаве вечери обилазио госте и није престајао да ђуска барабар са омладином.

Одувек се знало да када Дачић слави нема шта да фали, па је тако било и на прослави пунолетства његовог сина, којој је присуствовало неколико стотина званица. Посебна декорација слављеничког простора уз храну и пиће најпопуларнијих светских кухиња били су само део овог гала славља.

''Отпевао сам сину „Миљацку“, али он има моје гене, он сам пева. Саветовао сам му да увек има на уму да је мој син и да ће због тога стално бити на испиту јавности'', рекао је Ивица након што је сумирао утиске од претходне вечери, а наш извор открива да је славље било гала.

''Дачић је познат по томе што је приватно прави мераклија. Пунолетство сина му је било изузетно важно, зато није жалио ни динара да све буде како треба. Лука је био тај који је изразио жељу где ће прославити 18. рођендан, док су мама и тата били задужени да његову идеју реализују''.



Како се Дачић већ годинама дружи са великим именима српске естраде, на слављу су се појавиле највеће музичке звезде.

Светлана Цеца Ражнатовић је неизоставан гост свих Ивичиних славља, као и он њених. Она се читаве вечери веселила и међу првима је слављенику пожелела пуно среће. Седела је за столом са њиховим заједничким пријатељима и наздрављала у Лукину част.



Како је Ана Бекута омиљана певачица Дачићевог сина, она и Мркоњић су дошли са поклоном, али је певачица слављенику и отпевала један блок песама и тако дигла на ноге читаву салу.



Лука и Бренин син Виктор се већ годинама друже, тако да су и наследници Живојиновића присуствовали партију, као и менаџер „Гранда” Жика Јакшић, овог пута соло.

''Ацо Пејовић је је такође отпевао неколико песама за наследника, а остатак вечери је уживао у разговору са Цецом. Драган Марковић Палма и Александар Антић, који су и политички, а и приватно добри другари, такође су уприличили ово славље'', открива извор.

Ове године Лукас без Соње

На рођендану Дачићевог сина појавио се и Аца Лукас, који се већ годинама са Ивицом приватно дружи. Он је на славље довео нову девојку Браниславу Пашалију, од које се није одвајао читаве вечери.



''Аца и Бранислава су седели за столом са Пејовићима и Жиком Јакшићем, тако да је Лукас свима представио нову девојку. Не само да ју је упознао са колегама већ им је отворено причао колико је заљубљен и да се коначно осећа потпуно. Певачи и нихове супруге су одлично прихватили Браниславу, која је комуникативна, па је са свима нашла заједнички језик.

Она и Аца се нису раздвајали, он јој је читаве вечери поклањао пажњу, а њену руку није испуштао из своје. Чак и у тренуцима када је причао са неким од колега, он се трудио да она не буде запостављена, па је ју љубио и мазио све време'', преноси извор „Ало!” и додаје:

''Она је читаве вечери ђускала и наздрављала са њим и његовим колегама, а неке од њих је и раније упознала. У једном тренутку они су устали и отишли даље у провод. Пошто је Лукас обећао Јелени Карлеуши да ће те вечери доћи на њен наступ, он и Бранислава су напустили славље и отишли на сплав на којем је певала ЈК, са којом је Аца такође упознао девојку.

Иако је до сада био ретко активан на друштвеним мрежама, Лукас је одлучио да свим фановима да до знања колико му Бранислава значи, па је њихову фотографију окачио на Инстаграм, док је она то урадила са снимком из његовог аута док се возикају по граду. Оно што је многе зачудило јесте то да Лукаса и даље прати хорда обезбеђења, која сада штити њега и Браниславу''.

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Јое

07.07.2017 16:09

Пропале Звијезде Естраде и Стриптизете..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

07.07.2017 16:15

Такво славље се не може направити са платом од хиљаду евра. Не тврдим ја ништа, само наглас рачунам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

07.07.2017 16:40

Ацо Пејовиц, Аца Лукас... све мој до мога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија

07.07.2017 17:43

Свака част и ја би тако исто.

ОДГОВОРИТЕ