Kad Dačić slavi rođendan sina

Luka Dačić, sin ministra inostranih poslova Ivice Dačića, proslavio je 18. rođendan u jednom beogradskom restoranu, gde se uz najveća imena srpske estrade veselio do kasno u noć.

Srbija 07.07.2017 | 16:16
Kad Dačić slavi rođendan sina
Ponosni otac je čitave večeri obilazio goste i nije prestajao da đuska barabar sa omladinom.

Oduvek se znalo da kada Dačić slavi nema šta da fali, pa je tako bilo i na proslavi punoletstva njegovog sina, kojoj je prisustvovalo nekoliko stotina zvanica. Posebna dekoracija slavljeničkog prostora uz hranu i piće najpopularnijih svetskih kuhinja bili su samo deo ovog gala slavlja.

''Otpevao sam sinu „Miljacku“, ali on ima moje gene, on sam peva. Savetovao sam mu da uvek ima na umu da je moj sin i da će zbog toga stalno biti na ispitu javnosti'', rekao je Ivica nakon što je sumirao utiske od prethodne večeri, a naš izvor otkriva da je slavlje bilo gala.

''Dačić je poznat po tome što je privatno pravi meraklija. Punoletstvo sina mu je bilo izuzetno važno, zato nije žalio ni dinara da sve bude kako treba. Luka je bio taj koji je izrazio želju gde će proslaviti 18. rođendan, dok su mama i tata bili zaduženi da njegovu ideju realizuju''.



Kako se Dačić već godinama druži sa velikim imenima srpske estrade, na slavlju su se pojavile najveće muzičke zvezde.

Svetlana Ceca Ražnatović je neizostavan gost svih Ivičinih slavlja, kao i on njenih. Ona se čitave večeri veselila i među prvima je slavljeniku poželela puno sreće. Sedela je za stolom sa njihovim zajedničkim prijateljima i nazdravljala u Lukinu čast.



Kako je Ana Bekuta omiljana pevačica Dačićevog sina, ona i Mrkonjić su došli sa poklonom, ali je pevačica slavljeniku i otpevala jedan blok pesama i tako digla na noge čitavu salu.



Luka i Brenin sin Viktor se već godinama druže, tako da su i naslednici Živojinovića prisustvovali partiju, kao i menadžer „Granda” Žika Jakšić, ovog puta solo.

''Aco Pejović je je takođe otpevao nekoliko pesama za naslednika, a ostatak večeri je uživao u razgovoru sa Cecom. Dragan Marković Palma i Aleksandar Antić, koji su i politički, a i privatno dobri drugari, takođe su upriličili ovo slavlje'', otkriva izvor.

Ove godine Lukas bez Sonje

Na rođendanu Dačićevog sina pojavio se i Aca Lukas, koji se već godinama sa Ivicom privatno druži. On je na slavlje doveo novu devojku Branislavu Pašaliju, od koje se nije odvajao čitave večeri.



''Aca i Branislava su sedeli za stolom sa Pejovićima i Žikom Jakšićem, tako da je Lukas svima predstavio novu devojku. Ne samo da ju je upoznao sa kolegama već im je otvoreno pričao koliko je zaljubljen i da se konačno oseća potpuno. Pevači i nihove supruge su odlično prihvatili Branislavu, koja je komunikativna, pa je sa svima našla zajednički jezik.

Ona i Aca se nisu razdvajali, on joj je čitave večeri poklanjao pažnju, a njenu ruku nije ispuštao iz svoje. Čak i u trenucima kada je pričao sa nekim od kolega, on se trudio da ona ne bude zapostavljena, pa je ju ljubio i mazio sve vreme'', prenosi izvor „Alo!” i dodaje:

''Ona je čitave večeri đuskala i nazdravljala sa njim i njegovim kolegama, a neke od njih je i ranije upoznala. U jednom trenutku oni su ustali i otišli dalje u provod. Pošto je Lukas obećao Jeleni Karleuši da će te večeri doći na njen nastup, on i Branislava su napustili slavlje i otišli na splav na kojem je pevala JK, sa kojom je Aca takođe upoznao devojku.

Iako je do sada bio retko aktivan na društvenim mrežama, Lukas je odlučio da svim fanovima da do znanja koliko mu Branislava znači, pa je njihovu fotografiju okačio na Instagram, dok je ona to uradila sa snimkom iz njegovog auta dok se vozikaju po gradu. Ono što je mnoge začudilo jeste to da Lukasa i dalje prati horda obezbeđenja, koja sada štiti njega i Branislavu''.

Izvor: Alo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Joe

07.07.2017 16:09

Propale Zvijezde Estrade i Striptizete..

ODGOVORITE
Name

Dragan

07.07.2017 16:15

Takvo slavlje se ne može napraviti sa platom od hiljadu evra. Ne tvrdim ja ništa, samo naglas računam...

ODGOVORITE
Name

Milko

07.07.2017 16:40

Aco Pejovic, Aca Lukas... sve moj do moga.

ODGOVORITE
Name

Delija

07.07.2017 17:43

Svaka čast i ja bi tako isto.

ODGOVORITE