ЛЕ: Клубови из БиХ циљају друго коло квалификација!

Сарајево, Жељезничар и Широки Бријег данас играју реванш утакмице првог кола квалификација за Лигу Европе. Гласајте у анкети ко ће изборити пласман у друго коло.

Фудбал 06.07.2017 | 13:15
ЛЕ: Клубови из БиХ циљају друго коло квалификација!
Бх. представници у овогодишњем издању Лиге Европе Сарајево, Жељезничар и Широки Бријег покушаће данас у реванш утакмицама првог кола квалификација изборити пласман у наредну фазу такмичења.

Најбољи резултат након првих мечева има актуелни освајач Купа БиХ Широки Бријег, који је пред својим навијачима на "Пецари" головима Ивана Крстановића славио против Ордабасија 2:0.

У далеком Казахстану Широкобријежани ће од 17 часова покушати сачувати два гола предности, а директан пренос можете пратити на званичној страници клуба из Херцеговине.

Фудбалери Жељезничара су у Подгорицу отпутовали у добром расположењу, с обзиром на позитиван резултат с "Грбавице" (1:0). Гол предности сарајевским "плавим" осигурао је њихов најбољи стријелац, Иван Лендрић.

Реванш дуел са Зетом игра се вечерас на стадиону "Под Горицом" од 20:30, уз директан пренос на Фаце ТВ.

Једини бх. представник који други меч квалификација дочекује с резултатским минусом је Сарајево. 

"Бордо" тим покушаће на "Кошеву" стићи и престићи гол минуса из Молдавије. Зарја је у првом мечу славила 2:1, па би и минималан тријумф без примљеног гола тиму Мехмеда Јањоша донио пролаз у друго коло квалификација.

Дуел Сарајево - Зарја почиње у 20 часова, а пренос можете пратити директно на Арени Спорт 1.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар