Марко Пецарски облачи Партизанов дрес!

Син некадашњег центра Партизана биће ново појачање клуба из Хумске!

Кошарка 06.07.2017 | 14:45
Марко Пецарски облачи Партизанов дрес!
Талентовани крилни центар Марко Пецарски на прагу је доласка у Партизан. Како преносе Вечерње новости, један од најталентованијих европских играча, пред потписом је са црно-белима који ће тако извојевати још једну победу у прелазном року, пошто су претходно су ангажовали и аустралијснког талента Тома Вилсона.

Пецарски је рођен 2000. године, висок је 206 центиметара, а прошле сезоне играо је за други тим минхенског Бајерна.  

Претходно је овај играч огромну пажњу не само српске и европске, него и америчке јавности скренуо играма у млашим категоријама тадашњег Мега Лекса и репрезентације Србије.

Иначе, његов отац је некадашњи центар Партизана Мирослав Пецарски који је у другој половини 80-тих година носио црно-бели дрес и са којим је стигао до фајнал-фора Евролиге, ФИБА Купа Радивоја Кораћа и Купа СФРЈ, да би се 1996. са Панатинаикосом попео на кров Европе.

Нема сумње да ће овим потезом на добитку бити и играч и клуб. Пецарски јер, иако је још јуниор, добиће шансу за играњем у сениорском тиму кога очекују искушења у АБА лиги, Еврокупу, националном шампионату и Купу Радивоја Кораћа, а црно-бели ће пригрлити огроман бисер кога жели доста европских екипа и америчких колеџа. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар