Marko Pecarski oblači Partizanov dres!

Sin nekadašnjeg centra Partizana biće novo pojačanje kluba iz Humske!

Košarka 06.07.2017 | 14:45
Marko Pecarski oblači Partizanov dres!
Talentovani krilni centar Marko Pecarski na pragu je dolaska u Partizan. Kako prenose Večernje novosti, jedan od najtalentovanijih evropskih igrača, pred potpisom je sa crno-belima koji će tako izvojevati još jednu pobedu u prelaznom roku, pošto su prethodno su angažovali i australijsnkog talenta Toma Vilsona.

Pecarski je rođen 2000. godine, visok je 206 centimetara, a prošle sezone igrao je za drugi tim minhenskog Bajerna.  

Prethodno je ovaj igrač ogromnu pažnju ne samo srpske i evropske, nego i američke javnosti skrenuo igrama u mlašim kategorijama tadašnjeg Mega Leksa i reprezentacije Srbije.

Inače, njegov otac je nekadašnji centar Partizana Miroslav Pecarski koji je u drugoj polovini 80-tih godina nosio crno-beli dres i sa kojim je stigao do fajnal-fora Evrolige, FIBA Kupa Radivoja Koraća i Kupa SFRJ, da bi se 1996. sa Panatinaikosom popeo na krov Evrope.

Nema sumnje da će ovim potezom na dobitku biti i igrač i klub. Pecarski jer, iako je još junior, dobiće šansu za igranjem u seniorskom timu koga očekuju iskušenja u ABA ligi, Evrokupu, nacionalnom šampionatu i Kupu Radivoja Koraća, a crno-beli će prigrliti ogroman biser koga želi dosta evropskih ekipa i američkih koledža. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar