Овако Гоца чува Рашу у проводу

Певачица и њен супруг појавили су се на једном престоничком догађају, где су се отворено мазили и додиривали, али Гоца га није испуштала из вида.

Србија 05.07.2017 | 18:38
Овако Гоца чува Рашу у проводу
Популарна певачица Гоца Тржан појавила се прексиноћ на једном престоничком догађају, а од самог доласка била је лепо расположена. Ипак, широки осмех развукла је након што се на истом месту појавио и њен њен супруг Раша Новаковић.

На самом почетку, певачица је ћаскала са младим блогерима и уживала у атмосфери, након чега није могла да се одвоји од свог изабраника.



''Будући да Гоца због пословних ангажмана доста времена проводи са малишанима, тако јој ни сада није био проблем да пронађе тему за разговор са тинејџерима. Како је села, тако су је популарни тинејџери опколили и читаво вече су причали, дружили се, смејали се... Било је видно да је Гоца дошла пуна позитивне енергије'', прича извор који се нашао на лицу места.

Опуштени стајлинг помогао јој је утолико да је могла удобно да се смести на степеницама, а када се супруг појавио, Гоца није могла да му одоли. Раширивши ноге, понудила је свом изабранику да седне на степеник испод ње, а затим су се држали за руке.



Они су се буквално стопили са тинејџерима, ако је судећи по изливима нежности које нису могли да сакрију.



''Када је Раша дошао, поздравили су се, али Гоца није испуштала његову руку. Немогуће је да се не примете и додири који су уследили, по руци, по колену, затим загрљај... Буквално се нису одвајали читаво вече'', објашњава извор за „Ало!“.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Карадоз

05.07.2017 16:47

Куда га је дирала?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ху

06.07.2017 05:33

Највише?