Ovako Goca čuva Rašu u provodu

Pevačica i njen suprug pojavili su se na jednom prestoničkom događaju, gde su se otvoreno mazili i dodirivali, ali Goca ga nije ispuštala iz vida.

Srbija 05.07.2017 | 18:38
Ovako Goca čuva Rašu u provodu
Popularna pevačica Goca Tržan pojavila se preksinoć na jednom prestoničkom događaju, a od samog dolaska bila je lepo raspoložena. Ipak, široki osmeh razvukla je nakon što se na istom mestu pojavio i njen njen suprug Raša Novaković.

Na samom početku, pevačica je ćaskala sa mladim blogerima i uživala u atmosferi, nakon čega nije mogla da se odvoji od svog izabranika.



''Budući da Goca zbog poslovnih angažmana dosta vremena provodi sa mališanima, tako joj ni sada nije bio problem da pronađe temu za razgovor sa tinejdžerima. Kako je sela, tako su je popularni tinejdžeri opkolili i čitavo veče su pričali, družili se, smejali se... Bilo je vidno da je Goca došla puna pozitivne energije'', priča izvor koji se našao na licu mesta.

Opušteni stajling pomogao joj je utoliko da je mogla udobno da se smesti na stepenicama, a kada se suprug pojavio, Goca nije mogla da mu odoli. Raširivši noge, ponudila je svom izabraniku da sedne na stepenik ispod nje, a zatim su se držali za ruke.



Oni su se bukvalno stopili sa tinejdžerima, ako je sudeći po izlivima nežnosti koje nisu mogli da sakriju.



''Kada je Raša došao, pozdravili su se, ali Goca nije ispuštala njegovu ruku. Nemoguće je da se ne primete i dodiri koji su usledili, po ruci, po kolenu, zatim zagrljaj... Bukvalno se nisu odvajali čitavo veče'', objašnjava izvor za „Alo!“.

Izvor: Alo

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Karadoz

05.07.2017 16:47

Kuda ga je dirala?

ODGOVORITE
Name

Hu

06.07.2017 05:33

Najviše?