Матић и Јунајтед - застој! Ево и због кога...

Дани пролазе, а још нема потврде трансфера српског везисте на Олд Трафорд. Британски медији објавили су и разлог такве пат позиције.

Фудбал 05.07.2017 | 00:00
Матић и Јунајтед - застој! Ево и због кога...
Тензија на Олд Трафорду расте.

Жозе Мурињо постаје све нервознији јер је довео само једног играча (Виктора Линделофа из Бенфике) уочи почетка припрема за сезону у којој жели да освоји титулу.

Португалац ће екипу окупити у недељу и плаши се да шведски дефанзивац не буде једини новајлија који ће до тада стићи међу "ђаволе".

Чак шест недеља је прошло од када је Јунајтед освојио Лигу Европе и окренуо се такмичарској 2017/18, али појачања не долазе и иако се веровало да су Немања Матић и Алваро Мората надомак промоција, оне се још нису догодиле.

"Португалац и даље верује да ће ти трансфери бити реализовани до недеље... Ако Линделоф остане једини нови играч који ће путовати на турнеју у САД, онда ће односи Муриња и Еда Вудворда (извршног потпредседника клуба) постати напети", пише у понедељак "Гардијан".

ЧЕКА СЕ - БАКАЈОКО

Према информацијама у Манчестеру, Челси "затеже" јер пре растанка са Матићем жели да на његово место доведе Тимуија Бакајокоа из Монака.

Трансфер дефанзивног везисте "кнежева" у Лондон дуго је такође посматран као "готов", али се и даље не догађа, иако је однедавно познато и да ће Челси некадашњег ђака Рена платити 40 милиона евра.

Управо је Бакајоко био довођен у везу и са Јунајтедом, али се чини да се и млади Француз потпуно спремио за селидбу у Лондон, јер је и на Инстаграму "ухваћен" и како "лајкује" фотографију новог дреса Челсија.

Још само да обуче плаву опрему, замени Србина и лакнуће свима на Олд Трафорду, а вероватно и Немањи, кога у Манчестеру чека нова сарадња са Мурињом и недељна плата од 176.000 евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар