Matić i Junajted - zastoj! Evo i zbog koga...

Dani prolaze, a još nema potvrde transfera srpskog veziste na Old Traford. Britanski mediji objavili su i razlog takve pat pozicije.

Fudbal 05.07.2017 | 00:00
Matić i Junajted - zastoj! Evo i zbog koga...
Tenzija na Old Trafordu raste.

Žoze Murinjo postaje sve nervozniji jer je doveo samo jednog igrača (Viktora Lindelofa iz Benfike) uoči početka priprema za sezonu u kojoj želi da osvoji titulu.

Portugalac će ekipu okupiti u nedelju i plaši se da švedski defanzivac ne bude jedini novajlija koji će do tada stići među "đavole".

Čak šest nedelja je prošlo od kada je Junajted osvojio Ligu Evrope i okrenuo se takmičarskoj 2017/18, ali pojačanja ne dolaze i iako se verovalo da su Nemanja Matić i Alvaro Morata nadomak promocija, one se još nisu dogodile.

"Portugalac i dalje veruje da će ti transferi biti realizovani do nedelje... Ako Lindelof ostane jedini novi igrač koji će putovati na turneju u SAD, onda će odnosi Murinja i Eda Vudvorda (izvršnog potpredsednika kluba) postati napeti", piše u ponedeljak "Gardijan".

ČEKA SE - BAKAJOKO

Prema informacijama u Mančesteru, Čelsi "zateže" jer pre rastanka sa Matićem želi da na njegovo mesto dovede Timuija Bakajokoa iz Monaka.

Transfer defanzivnog veziste "kneževa" u London dugo je takođe posmatran kao "gotov", ali se i dalje ne događa, iako je odnedavno poznato i da će Čelsi nekadašnjeg đaka Rena platiti 40 miliona evra.

Upravo je Bakajoko bio dovođen u vezu i sa Junajtedom, ali se čini da se i mladi Francuz potpuno spremio za selidbu u London, jer je i na Instagramu "uhvaćen" i kako "lajkuje" fotografiju novog dresa Čelsija.

Još samo da obuče plavu opremu, zameni Srbina i laknuće svima na Old Trafordu, a verovatno i Nemanji, koga u Mančesteru čeka nova saradnja sa Murinjom i nedeljna plata od 176.000 evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar