"Жртве" локалних моћника

Деложација Бањалучанке Сање Поповић и њене мајке из стана у којем су 44 године у бањалучком насељу Старчевица, која је била заказана за данас, отказана је, а власнице тврде да су жртве "локалних моћника и корумпираног судства".

Република Српска 03.07.2017 | 14:15
"Жртве" локалних моћника
Стан од 93 квадрата вриједан око 150.000 КМ, продат је на лицитацији Основног суда Бања Лука за само око 30.000 марака.

Свему је претходила пресуда Окружног суда Бања Лука по којој су Поповићи морали да плате 9.000 КМ за улагања човјеку који је у њиховом стану живио неколико година послије рата. Пошто трошкови нису плаћени, нарасле су камате, те је износ готово удуплан, а власнице су изгубиле право на свој стан.

Подршку овој бањалучкој породици данас је дао Слободан Поповић (ПДП) који је јутрос позивао грађане да дођу на заказано мјесто и својим присуством "онемогуће деложацију".

- Деложација је отказана и купљено је вријеме у којем треба на правни начин поништити комплетан поступак у којем је прекршено толико правних норми, које не би учинио ни студент Правног факултета. Очигледно је да се ради о спрези мафијаша, судија и адвоката. Неслужбено сам сазнао да против судије, која је донијела пресуду, постоји пријава Високом судском и тужилачком савјету БиХ, због низа кршења правних норми у различитим поступцима. Толико о владавини права и правној држави у апсурдистану и бољем дијелу БиХ - написао је Поповић на свом Фацебоок профилу.

(Фактор)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

03.07.2017 12:47

ВРЛО БРЗО ЋЕ ДОЋИ ДАН КАДА ЋЕ НАС ДЕЛОЖИРАТИ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. ДОДИК И СНСД-Е, ПРОДАЛИ СУ СВЕ НА ЛИЦИТАЦИЈИ КОЈА ЈЕ ОДРЖАНА (ДАТУМ ЋЕ БИТИ НАКНАДНО ОБЈАВЉЕН) У ГРАДУ НЕПОЗНАТОМ, И МОРАЋЕМО ДА СЕ СЕЛИМО АЛИ КУД И КАМО НИ ТО НЕ ЗНАМО::::!!!!!????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

03.07.2017 12:54

Од разних тзв.,,Тајкуна",обочан грађанини се не може осјрчати сигуран у Реп.Српској.Када друге нацие се врачају на ово подручје,судови обично у њихову корист пресуђују и нема никакве накнаде трошкова.У овом случају морало се платити особи која је безправно ушла у туђи стан.Срамота је за судство и овакве судије.Треба им забранити рад јер не штите правду и становништво.После овога бар ја нечу вјеровати закону и судству Реп.Српске.Губи се сваки смисао живота на овим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

03.07.2017 15:07

Јел ово Сања Стефани пјевачица и правница?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

03.07.2017 17:05

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕСТЕ, МАЛО САМ ГУГЛАО... ДА ЛИ НЕКО ИМА БИОГРАФИЈУ ИЛИ ЗНА НЕШТО О ЊОЈ.... ШТО ЈЕ ПОБЈЕГЛА ИЗ Б ЛУКЕ И КО ЈЕ ОНА

Name

ВРС

04.07.2017 12:56

ПОБЈЕГЛА КАО И ВЕЋИНА ДЕЗЕТЕРА, ДА ПЈЕВА ПО БЕОГРАДУ, НА СИГУРНОМ, ПА СЕ ВРАТИЛА КАД ЈЕ РАТ ПРОШАО И ОНДА ИЗБАЦИ ИЗ КУЋЕ ГЕНЕРАЛА ВРС КОЈИ ЈЕ КРВАРИО ПО РАТИШТУ КАО И СВИ ОСТАЛИ ДОМОЉУБИ...КАКО СИ ЗАСЛУЖИЛА ТАКО ТИ СЕ И ВРАТИЛО..

Name

100%

03.07.2017 19:45

Како рече Министар Кречење и Нови Намјештај????!!!? у Правосуђе,А за ове досадашње корумпиране Музичаре Фризере и којекакве Које се сликају голишаве по канцеларијама ,у Туњице Фочу ,Зеницу тамо им је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патуљак

04.07.2017 13:05

Није ми јасно када су срби из РС протјеривали србе и то у Београд??? Нешто ту мало смрди, не смије суд баш тако лако и без доброг разлога дати нечију некретнину на продају...

ОДГОВОРИТЕ