Игудала одбио Дивца, Вориорси чувају језгро тима!

Андре Игудала постигао је усмени договор са Голден Стејт Вориорсима, са којима ће потписати трогодишњи уговор вредан 48 милиона долара.

Кошарка 03.07.2017 | 22:15
Игудала одбио Дивца, Вориорси чувају језгро тима!
Међу главним кандидатима да 'преотму' крилног играча били су Хјустон Рокетси, Сан Антонио Спарси, али и Сакраменто Кингси који су нудули сличан новац Игудали као и актуелни шампион.

Ипак, бивши кошаркаш Филаделфије одлучио је да остане у Оукленду, где игра од 2013. године и по уговору би требало да остане до 2020. године.

Овим су Вориорси наставили да чувају веома важне играче за тим, пошто су претходно договорили сарадњу са Стефом Каријем (5 година, 201 милион) и Шоном Ливингстоном (3 године, 24 милиона).

Такође, између ноћи суботе и недеље, Пи Џеј Такер је постигао усмени договор са Хјустон Рокетсима (4 године, 32 милиона), Мајкл Картер-Вилијамс ће потписати уговор на годину дана са Шарлот Хорнетсима (2,4 милиона), док ће Џеј Џеј Редик следеће године играти у Филаделфији са којом ће потписати једногодишњи уговор вредан 23 милиона долара.

Поред бившег играча Лос Анђелес Клиперса, Фила је успела да постигне договор и са бившем играчем Бостон Селтикса - Амиром Џонсом (1 година, 11 милиона).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар