Igudala odbio Divca, Voriorsi čuvaju jezgro tima!

Andre Igudala postigao je usmeni dogovor sa Golden Stejt Voriorsima, sa kojima će potpisati trogodišnji ugovor vredan 48 miliona dolara.

Košarka 03.07.2017 | 22:15
Igudala odbio Divca, Voriorsi čuvaju jezgro tima!
Među glavnim kandidatima da 'preotmu' krilnog igrača bili su Hjuston Roketsi, San Antonio Sparsi, ali i Sakramento Kingsi koji su nuduli sličan novac Igudali kao i aktuelni šampion.

Ipak, bivši košarkaš Filadelfije odlučio je da ostane u Ouklendu, gde igra od 2013. godine i po ugovoru bi trebalo da ostane do 2020. godine.

Ovim su Voriorsi nastavili da čuvaju veoma važne igrače za tim, pošto su prethodno dogovorili saradnju sa Stefom Karijem (5 godina, 201 milion) i Šonom Livingstonom (3 godine, 24 miliona).

Takođe, između noći subote i nedelje, Pi Džej Taker je postigao usmeni dogovor sa Hjuston Roketsima (4 godine, 32 miliona), Majkl Karter-Vilijams će potpisati ugovor na godinu dana sa Šarlot Hornetsima (2,4 miliona), dok će Džej Džej Redik sledeće godine igrati u Filadelfiji sa kojom će potpisati jednogodišnji ugovor vredan 23 miliona dolara.

Pored bivšeg igrača Los Anđeles Klipersa, Fila je uspela da postigne dogovor i sa bivšem igračem Boston Seltiksa - Amirom Džonsom (1 godina, 11 miliona).

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar