Међу 8 најбољих масера свијета

Бањалучанин Мирослав Шкорић, професионални физиотерапеут, почетком јуна је освојио сребрну медаљу на Свјетском првенству у масажама у Копенхагену у Данској.

Република Српска 02.07.2017 | 10:38
Међу 8 најбољих масера свијета
"На првенство сам се пријавио након што сам на сајту Свјетске масерске асоцијације видио да се одржава Свјетско првенство и да се на њега пријавило преко 85 масера из 30 земаља", казао је Шкорић.

Како каже, такмичили су се у пет категорија, у шведској масажи, wеллнесс масажама, азијској масажи, масажи у столицама и слободни стил масирања.

"Такмичио сам се у категорији шведске масаже, и ту сам по одлукама судија освојио сребрну медаљу, судије су одлучиле да ме с позивницом пошаљу и у велико финале, након чега су ме уврстили у осам најбољих масера на Свјетском првенству", појаснио је Шкорић и додао да се пласман односи на све категорије масажа.

Према његовим ријечима, судије су биле из седам земаља, Данске, Енглеске, Америке, Белгије, Марока, Мађарске и Њемачке. На првенству, каже Шкорић, сви учесници су имали обавезно тестирање из области анатомије, физиологије, патологије и историје масаже.

"У велико финале је требало да иде само један кандидат, али су судије одлучиле да и ја заслужујем да идем у финале, јер сам, према њиховом мишљењу, један од најбољих", појаснио је Шкорић.

За првенство се, како каже, припремао у Београду и Бањалуци. Припреме су трајале два мјесеца, помогао му је професор доктор Слободан Николић.

"Велику подршку сам имао од своје породице и Марија Крнетића, који је ишао на такмичење са мном", нагласио је он. Оно што карактерише шведску масажу су дуги покрети који клизе преко мишића, и она је направљена за отклањање стреса, умора и код разних повреда мишића.

Извор: Независне новине

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

xxл

02.07.2017 19:28

БРАВО МАЈСТОРЕ....БРАВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

XЛX

02.07.2017 22:26

А радио у калдери код мице чичића за плату од 600 км,и јос она глупаца марија ћурковиц(директорица и љубавница мићина)се истресала и изивљавала на њему,Мирослав је јако позитиван и ок лик,нека си успио у зивоту и ријесио се оних будала у калдери...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xнx

03.07.2017 01:36

и овакву људску велицину је Марија ћурковиц дир у хотелу Калдера отјерала са посла,момак је радио код Миће Чичића у калдери за 600 км и то кад добије сваки треци мјесец,ал га је мићина љубавница ћурковићка отјерала јер је знао висе од ње и осјецала се глупача угрозеном,само напред царе,најјачи си...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куки

03.07.2017 01:53

Свака част, само напријед. Лијепо је чути овако нешто. Кад се повеже напоран рад, нова сазнања, учење И напредак, резултати су неизбјежни. Добар примјер за многе који од других очекују да ријеше њихову егзистенцију. Са срећом.

ОДГОВОРИТЕ