Роналдињо продавао финте ветеранима Јунајтеда!

Магија код неких играча никада не престаје.  Ноу Камп видео магију: Роналдињо, као некад! Као да није ни одлазио.

Фудбал 01.07.2017 | 08:45
Роналдињо продавао финте ветеранима Јунајтеда!
То је на мечу ветерана Барселоне и Манчестер Јунајтеда на Камп Ноу показао Бразилац Роналдињо који упркос годинама и килажи и даље има дриблинг "малом прсту".

Ветерани Јунајтеда су победили са 3:1, головима Бломквиста (13. минут), Поборског (58.) и Двајта Јорка (77. минут) док је једини гол за "стару" Барселону постигао Фредерик Деи у самом финишу утакмице.

Камп Ноу можда није био пун као што би био да актуелни тим Барселоне игра неку од утакмица у ЛаЛиги или Лиги шампиона, али они који су дошли имали су част да гледају легенде попут Ривалда, Роналдиња, Едгара Давидса, али и Патрика Клајверта и Двајта Јорка.

Играо је у у мечу и Бојан Ђорђић, некадашњи играч Црвене звезде и Манчестер Јунајтеда. Роналдињо је можда најбоље дриблао, али је Јорк дао најбољи гол за госте. Ветерани Јунајтеда са Барселоном планирају још једну утакмицу за два месеца.

Барселона: Роналдињо, Ривалдо, Клајверт, Надал, Попеску, Ангој, Гусман, Родригес, Деу, Андерсон, Гоикочеа, Белети, Едмилсон, Мендиета, Жили, Салинас, Давидс, Саброса и Карерас.

Манчестер: Ван дер Гоу, Мартин, Блекмор, Поборски, Џонсен, Браун, Бердсмор, Саха, Вебер, Ричи, Парк, Смит Бломквист, Торнли, Ђорђић и Јорк.



Фудбалери највећих клубова увелико су на одмору, али је и поред тога Барселона овог петка видела велики фудбалски спектакл.

Легенде Барсе и Манчестер јунајтеда одиграле су ревијални, хуманитарни меч на Ноу Кампу, а сав прикупљени новац биће дониран за лечење деце оболеле од рака.

Главне звезде били су славни играчи Барсе Роналдињо, Ривалдо, Едгар Давидс и Патрик Клајверт, док су госте предводили Двајт Јорк, Парк Ји Сунг и Луј Саха.

Коначни резултат био је 3:1 за "ђаволе", а лако је погодити ко је био главна звезда...

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар