Ronaldinjo prodavao finte veteranima Junajteda!

Magija kod nekih igrača nikada ne prestaje.  Nou Kamp video magiju: Ronaldinjo, kao nekad! Kao da nije ni odlazio.

Fudbal 01.07.2017 | 08:45
Ronaldinjo prodavao finte veteranima Junajteda!
To je na meču veterana Barselone i Mančester Junajteda na Kamp Nou pokazao Brazilac Ronaldinjo koji uprkos godinama i kilaži i dalje ima dribling "malom prstu".

Veterani Junajteda su pobedili sa 3:1, golovima Blomkvista (13. minut), Poborskog (58.) i Dvajta Jorka (77. minut) dok je jedini gol za "staru" Barselonu postigao Frederik Dei u samom finišu utakmice.

Kamp Nou možda nije bio pun kao što bi bio da aktuelni tim Barselone igra neku od utakmica u LaLigi ili Ligi šampiona, ali oni koji su došli imali su čast da gledaju legende poput Rivalda, Ronaldinja, Edgara Davidsa, ali i Patrika Klajverta i Dvajta Jorka.

Igrao je u u meču i Bojan Đorđić, nekadašnji igrač Crvene zvezde i Mančester Junajteda. Ronaldinjo je možda najbolje driblao, ali je Jork dao najbolji gol za goste. Veterani Junajteda sa Barselonom planiraju još jednu utakmicu za dva meseca.

Barselona: Ronaldinjo, Rivaldo, Klajvert, Nadal, Popesku, Angoj, Gusman, Rodriges, Deu, Anderson, Goikočea, Beleti, Edmilson, Mendieta, Žili, Salinas, Davids, Sabrosa i Kareras.

Mančester: Van der Gou, Martin, Blekmor, Poborski, Džonsen, Braun, Berdsmor, Saha, Veber, Riči, Park, Smit Blomkvist, Tornli, Đorđić i Jork.



Fudbaleri najvećih klubova uveliko su na odmoru, ali je i pored toga Barselona ovog petka videla veliki fudbalski spektakl.

Legende Barse i Mančester junajteda odigrale su revijalni, humanitarni meč na Nou Kampu, a sav prikupljeni novac biće doniran za lečenje dece obolele od raka.

Glavne zvezde bili su slavni igrači Barse Ronaldinjo, Rivaldo, Edgar Davids i Patrik Klajvert, dok su goste predvodili Dvajt Jork, Park Ji Sung i Luj Saha.

Konačni rezultat bio je 3:1 za "đavole", a lako je pogoditi ko je bio glavna zvezda...

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar