Јуве се враћа по Сергеја Милинковић Савића!

Алегри хоће само њега! Скупљи је и од Немање Матића!

Фудбал 01.07.2017 | 10:00
Јуве се враћа по Сергеја Милинковић Савића!
Док чекамо да Немања Матић потпише уговор за Манчестер Јунајтед и да у трансферу вредном 45.000.000 евра постане најскупљи српски фудбалер свих времена, иза брда се ваља још већи трансфер српског фудбалера!

Спортске редакције римских политичких дневника Стампе и Републике пишу овог јутра да се Јувентус опет окреће довођењу Сергеја Милинковић Савића! Још раније је Стара дама ставила сјајног Србина на листу жеља... 

Јуве већ недељама тражи појачање у вези, баратало се именима Нзонзија и Матуидија али права жеља Масимилијана Алегрија је српски СМС. Јувентусов стратег хоће физички доминантног веисту који игра у оба правца и који је технички и тактички на високом нивоу.Сергеј испуњава све критеријуме, може да игра на више позиција и идеално би се уклопио уАлегријев систем и честе промене формације.

Одавно је Јуве бацио око на Сергеја, а пре свега је тренер Алегри тај који инсистира на идеји довођења српског везисте јер је одушевљен његовим квалитетима. Клуб је претходних недеља радио на довођењу Нзонзија и Матудија, али Алегри је више загрејан за Сергеја.Нзонзи има 28 година, превише је дефанзиван и кошта 40.000.000 евра јер Севиља неће да оступи од откупне клаузуле. Матуди има 31 годину, а ПСЖ тражи 20.000.000 евра. Јасно је да ни један, ни други не вреде толики новац.

После недавног продужетка сарадње са Римљанима, Милинковић Савић кошта 50.000.000 евра! Лацио је окачио ту цену за почетак. Зато младом Србину није дозвољено да путује на ЕП. Постојао је превелики ризик.

Познато је колико је Калудио Лотито тежак преговарач и колико тежак посао предстоји Јувентусу ако жели потпис сјајног српског везисте.  Међутим, до краја прелазног рока има времена да Марота својим преговарачким способностима убеди тврдоглавог Лотита. За почетак ће морати да дустане од Кеите са којим је преговарао Лацију иза леђа о доласку у Торино без обештећења.

А онда СМС! 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар