Juve se vraća po Sergeja Milinković Savića!

Alegri hoće samo njega! Skuplji je i od Nemanje Matića!

Fudbal 01.07.2017 | 10:00
Juve se vraća po Sergeja Milinković Savića!
Dok čekamo da Nemanja Matić potpiše ugovor za Mančester Junajted i da u transferu vrednom 45.000.000 evra postane najskuplji srpski fudbaler svih vremena, iza brda se valja još veći transfer srpskog fudbalera!

Sportske redakcije rimskih političkih dnevnika Stampe i Republike pišu ovog jutra da se Juventus opet okreće dovođenju Sergeja Milinković Savića! Još ranije je Stara dama stavila sjajnog Srbina na listu želja... 

Juve već nedeljama traži pojačanje u vezi, baratalo se imenima Nzonzija i Matuidija ali prava želja Masimilijana Alegrija je srpski SMS. Juventusov strateg hoće fizički dominantnog veistu koji igra u oba pravca i koji je tehnički i taktički na visokom nivou.Sergej ispunjava sve kriterijume, može da igra na više pozicija i idealno bi se uklopio uAlegrijev sistem i česte promene formacije.

Odavno je Juve bacio oko na Sergeja, a pre svega je trener Alegri taj koji insistira na ideji dovođenja srpskog veziste jer je oduševljen njegovim kvalitetima. Klub je prethodnih nedelja radio na dovođenju Nzonzija i Matudija, ali Alegri je više zagrejan za Sergeja.Nzonzi ima 28 godina, previše je defanzivan i košta 40.000.000 evra jer Sevilja neće da ostupi od otkupne klauzule. Matudi ima 31 godinu, a PSŽ traži 20.000.000 evra. Jasno je da ni jedan, ni drugi ne vrede toliki novac.

Posle nedavnog produžetka saradnje sa Rimljanima, Milinković Savić košta 50.000.000 evra! Lacio je okačio tu cenu za početak. Zato mladom Srbinu nije dozvoljeno da putuje na EP. Postojao je preveliki rizik.

Poznato je koliko je Kaludio Lotito težak pregovarač i koliko težak posao predstoji Juventusu ako želi potpis sjajnog srpskog veziste.  Međutim, do kraja prelaznog roka ima vremena da Marota svojim pregovaračkim sposobnostima ubedi tvrdoglavog Lotita. Za početak će morati da dustane od Keite sa kojim je pregovarao Laciju iza leđa o dolasku u Torino bez obeštećenja.

A onda SMS! 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar