Богдан отворено о дављењу: Шокирало ме је то...!

Бек кошаркашке репрезентације Србије и Фенербахчеа Богдан Богдановић отворено је говорио шта мисли о ситуацији када га је тренер Душко Вујошевић давио.

Кошарка 26.06.2017 | 17:30
Богдан отворено о дављењу: Шокирало ме је то...!
Бек је током емисије код Ивана Ивановића рекао да му је било тешко због тога што се десило због односа који је гајио са садашњим селектором Босне и Херцеговине.

Репрезентативац Србије каже да га је тај поступак тренера шокирао и каже да такве поступке не подржава упркос томе што Вујошевић каже да према играчима има очински инстинкт.

"Било ми је тешко тад у том моменту јер сам имао увек тај неки специјални однос са њим и ја сам му увек био захвалан и сад сам на свему. Он је 'ненормално' много времена посветио мени и мом напретку и мојој каријери тако да ја не могу због тог неког потеза што је извео тада да му замерим нешто превише", рекао је Богдановић код Ивана Ивановића.

На питање водитеља да ли је то помогло или одмогло, Богдановић каже да "Свако види из свог угла. Неко каже да је само то помогло, а не види неки рад после. За мене не, не подржавам то наравно, насиље генерално", каже Богдановић.

Богдановић је добио техничку грешку на утакмици против ФМП Железника у 13. колу кошаркашке Суперлиге Србије 2. јуна 2014. године. Вујошевић је тада одреаговао тако што је за врат ухватио свог играча. То је био трећи сукоб између Богдановића и Вујошевића, а два која су претходила том инциденту су се завршила одласком Богдановића у свлачионицу.

Партизан је у тој утакмици победио са 86:82 иако се суочавао са заостатком од 19 поена, а утакмица није имала резултатски значај. Црно-бели су касније постали шампиони државе, а Богдановић је доминирао током финалне серије са Црвеном звездом са више од 30 поена у просеку током четири утакмице.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар