Bogdan otvoreno o davljenju: Šokiralo me je to...!

Bek košarkaške reprezentacije Srbije i Fenerbahčea Bogdan Bogdanović otvoreno je govorio šta misli o situaciji kada ga je trener Duško Vujošević davio.

Košarka 26.06.2017 | 17:30
Bogdan otvoreno o davljenju: Šokiralo me je to...!
Bek je tokom emisije kod Ivana Ivanovića rekao da mu je bilo teško zbog toga što se desilo zbog odnosa koji je gajio sa sadašnjim selektorom Bosne i Hercegovine.

Reprezentativac Srbije kaže da ga je taj postupak trenera šokirao i kaže da takve postupke ne podržava uprkos tome što Vujošević kaže da prema igračima ima očinski instinkt.

"Bilo mi je teško tad u tom momentu jer sam imao uvek taj neki specijalni odnos sa njim i ja sam mu uvek bio zahvalan i sad sam na svemu. On je 'nenormalno' mnogo vremena posvetio meni i mom napretku i mojoj karijeri tako da ja ne mogu zbog tog nekog poteza što je izveo tada da mu zamerim nešto previše", rekao je Bogdanović kod Ivana Ivanovića.

Na pitanje voditelja da li je to pomoglo ili odmoglo, Bogdanović kaže da "Svako vidi iz svog ugla. Neko kaže da je samo to pomoglo, a ne vidi neki rad posle. Za mene ne, ne podržavam to naravno, nasilje generalno", kaže Bogdanović.

Bogdanović je dobio tehničku grešku na utakmici protiv FMP Železnika u 13. kolu košarkaške Superlige Srbije 2. juna 2014. godine. Vujošević je tada odreagovao tako što je za vrat uhvatio svog igrača. To je bio treći sukob između Bogdanovića i Vujoševića, a dva koja su prethodila tom incidentu su se završila odlaskom Bogdanovića u svlačionicu.

Partizan je u toj utakmici pobedio sa 86:82 iako se suočavao sa zaostatkom od 19 poena, a utakmica nije imala rezultatski značaj. Crno-beli su kasnije postali šampioni države, a Bogdanović je dominirao tokom finalne serije sa Crvenom zvezdom sa više od 30 poena u proseku tokom četiri utakmice.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar