Дивац чисти Кингсе за Богдана?!

Бек-шутер Арон Афлало више није играч Сакрамента, а верује се да је та позиција већ виђена за нашег аса.

Кошарка 25.06.2017 | 09:30
Дивац чисти Кингсе за Богдана?!
Богдан Богдановић и даље успешно сакрива где би могао да настави каријеру наредне сезоне. Многи српског аса виде већ у НБА, мада ништа није решено јер ни Фенербахче баш није "мачји кашаљ" што се финансија тиче.

Било како било, дешавања "преко баре", тачније у Сакраменто Кингсима указују на то да би наш репрезентативац могао да обуче њихов дрес већ овог лета. Наиме, након само годину дана раскинут је уговор са бек-шутером Ароном Афлалом који није успео да задовољи менаџмент франшизе, пре свих генералног мендажера Владу Дивца.

Афлало је за прошлу сезону добио чак 12,5 милиона долара, пошто је имао двогодишњи договор са Краљевима тежак чак 25 милиона долара! Он је у дресу Кингса одиграо 61 меч, а на 45 је био у стартној постави. За скоро 26 минута по сусрету просечно је убацивао само три поена, па је сасвим јасно зшшто је Дивац оптирао да раскине уговор са 31-годишњим беком. Српски ас је ем млађи шест година, ем би сигурно, барем у првој сезони био јефтнији. О шутерском учинку да не причамо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар