Divac čisti Kingse za Bogdana?!

Bek-šuter Aron Aflalo više nije igrač Sakramenta, a veruje se da je ta pozicija već viđena za našeg asa.

Košarka 25.06.2017 | 09:30
Divac čisti Kingse za Bogdana?!
Bogdan Bogdanović i dalje uspešno sakriva gde bi mogao da nastavi karijeru naredne sezone. Mnogi srpskog asa vide već u NBA, mada ništa nije rešeno jer ni Fenerbahče baš nije "mačji kašalj" što se finansija tiče.

Bilo kako bilo, dešavanja "preko bare", tačnije u Sakramento Kingsima ukazuju na to da bi naš reprezentativac mogao da obuče njihov dres već ovog leta. Naime, nakon samo godinu dana raskinut je ugovor sa bek-šuterom Aronom Aflalom koji nije uspeo da zadovolji menadžment franšize, pre svih generalnog mendažera Vladu Divca.

Aflalo je za prošlu sezonu dobio čak 12,5 miliona dolara, pošto je imao dvogodišnji dogovor sa Kraljevima težak čak 25 miliona dolara! On je u dresu Kingsa odigrao 61 meč, a na 45 je bio u startnoj postavi. Za skoro 26 minuta po susretu prosečno je ubacivao samo tri poena, pa je sasvim jasno zššto je Divac optirao da raskine ugovor sa 31-godišnjim bekom. Srpski as je em mlađi šest godina, em bi sigurno, barem u prvoj sezoni bio jeftniji. O šuterskom učinku da ne pričamo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar