Милан напредује, Донарума се каје!

Монтела убедио оца, Рајола слетео у Милано! Млади голман би могао да потпише до краја месеца!

Фудбал 23.06.2017 | 11:15
Милан напредује, Донарума се каје!
Шпанска Марка јваља да је Реал Мадрид направио усмени договор са менаџеримаКилијана Мбапеа и Ђанлуиђија Донаруме, али из Италије стижу другачије вести.

Милан и Донарума су опет загрејани за преговоре. Као што сте могли јутрос да прочитате, тренер Винћенцо Монтела је био у посети Донаруминој породици у Кастеламаре ди Стабији. Задржао се око два сата у разговору са Алфонсом Донарумом, оцем младог голмана. И предочио му да је Ђиђо центар пројекта у Милану, да је планиран као капитен и стуб Милана у наредним годинама и да сви у клубу желе да га задрже.

Породица је пренела Монтели став да никада нису желели да Ђиђо оде из Милана, да млади голман воли клуб и да жели да остане. Изненађени су медијским притиском и количином мржње коју су навијаче на разне начине испољили према Донаруме после одлуке да одбије нови уговор. На Монтелино питање шта се променило последњих недеља, отац је рекао да је све било препуштено Мину Рајоли и да нису очекивали све ово што се издешавало претходних дана...  Породица је потврдила Монтели да Донарума има жељу да остане у Милану.

У међувремену се Донарума поверио саиграчима из младе репрезентације на ЕП у Пољској. Он је тужан због свега што се дешава, видело се јуче против Чешке да му концентрација није на највишем нивоу и очигледно је да га погађа све што се дешава. Италијански медији су добили инфромације из италијанског кампа да је Донарума очајан.

„Нисам урадио ништа. Никада нисма рекао да желим да напустим Милан. Зашто људи раде ово? Зашто ме масакрирају?“, рекао је млади голман сиграчима.

Из Пољске се вратио Енцо Рајола, рођак и први сарадник Мина Рајоле. Он је отишао на дан у Пољску како би разговарао са Донарумом и потом допутовао у Милано где има задатак да организује нови састанак Мина Рајоле и Милановог генералног директора МаркаФасонеа. Дакле, неку поруку носи од Донаруме...

Званично, нови преговори нису почели, али ситуације постаје све боља за Милан. До пре неколико дана је изгледало да је све готово и да Милан остаје без голмана. Сада, како време пролази, стижу све позитивнији сигнали да Милан напредује. Породица жели да Ђиђоостане, он жели нове преговоре, остаје најтежи део посла - да се смекша Мино Рајола.

Ако голман и његова породица надвладају ауторитет Рајоле, већ до краја месеца би могло да дође до потписивања новог уговора између Донаруме и Милана. Чека се крај ЕП за младе у Пољској како би се Донарума вратио у Италији коначно рекао свој став.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар